Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop martie 2018: Află primiul ce te aşteaptă luna viitoare!

Monday, 19 February 2018, 09:34 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop martie 2018. Prima parte a lunii este cea mai bogată în oferte. Până la 17 martie 2018 ne aflăm sub influența trigonului Marte-Uranus, un aspect motivant, dinamic, plin de curaj, inițiativă și dorință de înnoire, iar până la 20 martie, sub influența trigonului Soare-Jupiter, considerat din vechime ca fiind aducător de șansă și oportunități și deschizător de noi și largi orizonturi. Ambele configurații dau energie, curaj, încredere și optimism, ambele sunt progresiste și constructive.

Horoscop martie 2018. Jupiter intră în mișcare retrogradă la 9 martie 2018. Asta, matematic vorbind, fiindcă în realitate va fi staționar în prima jumătate a lunii. Între 1 și 17 martie se mișcă doar între 23°07' și 23°13' Scorpion, iar o deplasare de 6 minute este insesizabilă pentru ochiul unui observator obișnuit. Faptul că gigantul sistemului solar schimbă macazul nu rămâne fără urmări. Se poate să fie doar un indiciu ca pot avea loc diverse bulversări sau evenimente neașteptate legate de domeniile stăpânite de Jupiter: justiție, religie, legislație, învățământ universitar și post-universitar, cultură, turism, străini și străinătate. 

Partea a doua a lunii este mai complexă și mai puțin expansivă.

La 17 martie 2018 se produce un eveniment important: Marte își începe ciclul retrogradării, în decursul căruia va mătura dus-întors Capricornul și Vărsătorul, până în noiembrie 2018. Marte va fi efectiv retrograd între 26 iunie și 27 august, dar este important ca ciclul să fie privit în ansamblu, fiindcă retrogradarea are impact asupra ambelor case ocupate de Vărsător și Capricorn din horoscopul fiecăruia și face cumva legătura între simbolistica acestor două case.

Horoscop martie 2018. Marte este o planetă activă, are impact vizibil, aduce evenimente concrete, lucrează rapid și în forță. Domeniile de viață pe care le influențează vor deveni foarte active, vor fi motivante, vor consuma multă energie și în legătură cu ele se vor lua decizii și vor apărea rezultate, dar pot fi și o sursă de stres, conflict, griji, necazuri sau pierderi. Ideea este că ar fi mai bine să ne facem de lucru în aceste domenii, adică să ne angajăm într-o acțiune energică, să ne asumăm agitația, decât să-l lăsăm pe Marte să-și facă de cap în dauna noastră.

Iată care sunt domeniile de interes ale acestui ciclu marțian, pentru fiecare zodie în parte (cine își cunoaște Ascendentul, se poate raporta și la acesta).

Berbec: carieră, prestigiu, succes, statut social, reputație, prieteni, protectori, susținători, colectivitate, popularitate.
Taur: studii, cultură, spiritualitate, călătorii, străini, străinătate, carieră, prestigiu, succes, statut social, reputație.
Gemeni: bani care depind de alții, moșteniri, sponsorizări, investiții, împrumuturi, partaje, pierderi, anxietate, crize, studii, cultură, spiritualitate, călătorii, străini, străinătate.
Rac: cuplu, colaborări, contracte, rivalității, agresiuni, conflicte, procese, bani care depind de alții, moșteniri, sponsorizări, investiții, împrumuturi, partaje, pierderi, anxietate, crize.
Leu: slujbă, subalterni, obligații, boli, animale de companie, cuplu, colaborări, contracte, rivalității, agresiuni, conflicte, procese.
Fecioară: copii, dragoste, sex, aventură, risc, creativitate, timp liber, sport, slujbă, subalterni, obligații, boli, animale de companie.
Balanță: cămin, locuință, imobiliare, bunuri de patrimoniu, părinți, copii, dragoste, sex, aventură, risc, creativitate, timp liber, sport.
Scorpion: frați, minte, învățare, comunicare, negocieri, interviuri, drumuri, vehicule, cămin, locuință, imobiliare, bunuri de patrimoniu, părinți.
Săgetător: bani, câștiguri, cheltuieli, economii, bunuri mobile, resurse, frați, minte, învățare, comunicare, negocieri, interviuri, drumuri, vehicule.
Capricorn: trup, înfățișare, vitalitate, temperament, stare generală, bani, câștiguri, cheltuieli, economii, bunuri mobile, resurse.
Vărsător: demersuri secrete, pericole ascunse (dușmani, boală, uneltiri), însingurare, trup, înfățișare, vitalitate, temperament, stare generală.
Pești: prieteni, protectori, susținători, colectivitate, popularitate, demersuri secrete, pericole ascunse (dușmani, boală, uneltiri), însingurare.

Horoscop martie 2018. Tot în luna martie 2018 se află și Mercur în ciclul retrogradării: intră în Berbec la 6 martie, începe să retrogradeze la 23 martie, își reia mersul direct la 15 aprilie, iar la 13 mai iese din Berbec și ciclul se încheie. Acest ciclu are de-a face cu iuțeala de minte și replica promptă, dar și cu greșelile de calcul sau de judecată comise din viteză, cu irascibilitatea, vorbele scăpate la nervi, gâlceava, erorile de comunicare, accidentele la drum sau rezultate din mânuirea grăbită ori imprudentă a unor lucruri periculoase. Lucrurile devin și mai complicate în perioada 23 martie - 15 aprilie 2018, când Mercur este efectiv retrograd.

Horoscop martie 2018. Să încheiem într-o notă mai optimistă. Mercur se află pe tot parcursul lunii martie 2018 într-o conjuncție mai mult sau mai puțin strânsă cu Venus: în prima săptămână în Pești, iar apoi în Berbec. Combinația Mercur-Venus este excelentă pentru cei dornici să învețe, pentru cei care vor să colecteze, să prelucreze sau să transmită informații, pentru cei care trebuie să susțină un discurs ori să redacteze o lucrare. Este un aspect bun pentru socializare și relații, unde aduce o notă de prospețime, vioiciune și dorință de nou.

Sursa: eastrolog.roAlte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL