Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop luni, 22 octombrie. Ce ne rezervă astrele la început de săptămână

Sunday, 21 October 2018, 23:32 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC

O problema de sănătate îți cam strică planurile de azi. În loc să te concentrezi la ce aveai de făcut, umbli prin farmacii, pe la medici, sau eșți consemnat la domiciliu, ceea ce devine frustrant pentru ține, în cazul în care aveai un program arhiincarcat. Astfel de momente au și ele rolul lor: acela de a te mai opri un pic din elan, când depășeșți limitele propriei tale ființe, pentru că ce-i prea mult strică: ori alimentația greșită, ori stres prea mare, ori muncă prea multă.

TAUR

Veștile care sosesc de departe au un rol pozitiv asupra ta, de parcă ai află că s-au rezolvat cu bine mai multe probleme care te-au îngrijorat în ultima perioada și pentru care ar fui trebuit să te deplasezi personal la față locului. Nici nu mai e nevoie să pleci tu personal la drum pentru a vedea ce se petrece acolo, în altă localitate, semn că orice problema poate fi rezolvată și prin telefon. 

GEMENI

Orice lucru minunat are la baza un sacrificiu, și merită să faci și tu astfel de gesturi că să poți duce mai departe ce ai început. Azi trăieșți, la nivel personal, ceva din baladă meșterului Manole, pentru că sacrifici ceva pentru visul tău cel mare. Nu te gândi la ce renunți sau la ce pierzi acum, ci doar la ceea ce vei obține la capătul acestor eforturi. Merită, deci nu mai analiză tributul ce se cere plătit, pentru că recompensă pe care o vei obține la final e un puternic sentiment de satisfacție, de împlinire, care contrabalansează perfect toate aceste emoțîi negative trecătoare. 

RAC

Integrează-te în mediul care se deschide în față ta, pentru că te vei simți excelent printre acei oameni. Vei vedea cât de multe ai în comun cu ei, cât de ușoară e comunicarea, de parcă ați fi cu toțîi din aceeași familie. Poate nici acasă nu eșți atât de bine înțeles, cum eșți astăzi de aceste persoane atât de diferite, și totuși atât de asemănătoare. Azi ai un puternic sentiment de apartenența la un grup, la un colectiv bine închegat, care te primește cu brațele deschise că pe unul de-al lor. 

LEU

Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile stă la baza rezultatelor excelente cu care vei fi răsplătit, că atare lupta din răsputeri cu încercările celor din jur de a te întrista, de a te împovăra cu necazuri, de a te trage înapoi în oală suferințelor care nici măcar nu-ți aparțîn. Păstrează-ți zâmbetul pe buze și încrederea în mai bine, orice ar fi! 

FECIOARA

Modul în care analizezi o situație arată cât de matur privești lucrurile. Reușești să privești situația în care te afli din mai multe unghiuri, și bine faci, pentru că numai așa vei putea înțelege perfect situația. Vezi și argumentele pro, și argumentele contra, și latura luminoasă și latura întunecată, și această capacitatea a ta de a vedea lucrurile lucid, exact așa cum sunt, te ajută să iei decizii dintre cele mai bune.

BALANȚĂ

Ai nevoie de mult studiu, că atare propune-ți să cauți, să descoperi și să explorezi serios acel domeniu care te va face să te simți împlinit. Eșți pe drumul cel bun spre un apogeu personal, fie că e vorba de un proces de dezvoltare spirituală început cu încredere, pentru că vrei să devii mai bun, mai matur, mai înțelept, fie că e un continuu studiu pentru a urcă mai sus pe scară ierarhică. 

SCORPION

Ți se pare mult prea greu un plan la care ai depus mari eforturi, dar simți că deja te depășește. Ar trebui să priveșți un pic înapoi, nu la ce faci azi și nici la ce ai făcut ieri, ci la felul cum ai pornit acest plan, atunci, la început. Problema se află chiar la sursă, pentru că nu ai pornit cu dreptul, ci de acolo s-au dat toate peste cap. 

SĂGETĂTOR

O binefăcătoare gură de aer proaspăt apare datorită unei sume de bani care întră azi în posesia ta. Parcă te mai linișteșți și tu, scapi de un stres care te apasă pe suflet, și chiar ai curajul să faci planuri cu acei bani, pentru că vin exact când aveai mai mare nevoie de ei. Fii totuși cumpătat în administrarea banilor, pentru că ai de ales între a-i canalizezi pe toți într-o singură direcție sau spre mai multe, mai mici, care ar putea fi echilibrate dintr-un foc. Cântărește atent încotro e mai bine să investeșți acum aceșți bani.

CAPRICORN

Nu privi la cei din jur care nu-și văd capul de treburi și griji și-ți spun mereu cât sunt nefericiți. Tu nu eșți așa, deci nu te raporta la necazurile lor, la stresul viețîi lor cotidiene. Totul este bine în lumea ta și această atitudine deschisă, tonică, optimistă te va ajută să treci peste toate cu succes. 

VĂRSĂTOR

Ai impresia că toate belelele s-au adunat azi în calea ta și ai numai relațîi tensionate cu oricine. Problema nu pare să fie la ține, ci la cei din jurul tău, de parcă ai ghinionul de a atrage alături doar oameni nervoși, stresați, artagosi, și, în asemenea anturaj, nici nu se pune problema de spor și eficientă. La tot ce propui tu, se trezește unul să critice și să spună nu, iar alțîi sar și mai agresiv la bătaie, cu argumente împotriva tuturor. 

PEŞTI

Fii mai atent la cheltuieli, trece-ți în revista bugetul, că să fii sigur că iei cele mai prudente decizii. Eșți într-o pasă cam risipitoare și dai cu bani în stânga și-n dreapta mult prea ușor. Ai avea nevoie de un sfat experimentat, de la o persoană mai chibzuită în privința banilor, care să-ți arate că banii nu trebuie aruncasi la primul impuls, ci eșți la un început de an nou în care fiecare leu contează. 

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL