Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop financiar noiembrie. Zodia care ajunge la sapă de lemn, zodia care câştigă

Wednesday, 31 October 2018, 16:25 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Ai ţeluri înalte, însă posibilităţile de a câştiga mai mulţi bani în această lună vor fi destul de puţine.

Este o perioadă mai bună de a-ţi aprofunda cunoştinţele, de a te specializa şi de a te perfecţiona în domeniul care te atrage. Încearcă să nu îţi faci iluzii, ci să te axezi doar pe fapte reale şi pe rezultate palpabile. Este necesar să refaci un plan pentru ca situaţia ta financiară să nu intre în impas. Dacă te organizezi cum trebuie, totul va fi bine.

Taur

Sunt favorizate schimbările profesionale în această lună, cu toate că nu te simţi foarte pregătită în acest sens.

Este foarte important să ieşi din zona ta de confort dacă vrei să evoluezi şi, implicit, să câştigi mai mulţi bani. Încearcă să nu rămâi în urmă şi să te complaci într-o situaţie care îţi oferă un trai modest, ci fii ambiţioasă şi cere mai mult de la tine pentru că poţi. Foloseşte-ţi la maximum potenţialul!

Gemeni

Luna noiembrie este bună pentru a-ţi scoate la înaintare abilităţile de comunicare şi de convingere.
 
Profită de orice ocazie de a te implica în proiecte noi şi nu spune nu negocierilor, mai ales atunci când vine vorba de bani. Poţi obţine o mărire de salariu doar dacă ai cuvintele potrivite la tine şi curajul necesar de a iniţia această discuţie. Abordarea temei nu ar trebui să fie una dificilă, în special dacă visezi la acest moment de multă vreme.

Citeşte continuarea AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL