Horoscop financiar 2019. Zodia care ajunge la sapă de lemn. La un pas de colaps

Friday, 28 December 2018, 10:44 Sursă: REALITATEA.NET

Descoperă cum vei sta cu banii în anul 2019 şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară!

Adaugă părerea ta

Berbec

Dacă vrei ca în 2019 să câştigi mai mulţi bani decât anul anterior, e necesar să fii dispusă să renunţi la o bucată bună din timpul tău liber. Spune da tuturor celor care îţi fac oferte şi încearcă să dai tot ce ai tu mai bun atunci când te implici în proiecte noi. Cu toate acestea, pregăteşte-te pentru rezultate modeste, nicidecum excelente pe plan financiar, altfel rişti să fii dezamăgită şi să îţi pierzi avântul. Perseverenţa va fi răsplătită undeva în viitor, dar asta înseamnă să nu le oferi şefilor ocazia de a te vedea că vrei să renunţi.

Taur

Chiar dacă începutul lui 2019 nu e promiţător în ceea ce priveşte situaţia ta financiară, încearcă să nu îţi pierzi speranţa pentru că lucrurile se vor schimba în timp. De la jumătatea anului încolo ai şansa de a-ţi suplimenta veniturile, cu toate că acest lucru presupune eforturi mai mari. Te vei implica în proiecte noi sau îţi vei schimba locul de muncă, însă aşteptările nu îţi vor fi satisfăcute. Vor exista situaţii în care te vei vedea nevoită să te împrumuţi în stânga şi în dreapta pentru a putea continua pe drumul pe care ai pornit. Cu toate acestea, răbdarea şi ambiţia ta vor primi recompensele meritate, dar trebuie să te îmbărbătezi singură şi să îţi repeţi în minte că perioadele grele sunt trecătoare.

Gemeni

Anul 2019 nu va veni cu schimbări prea mari pentru tine pe plan financiar, cu excepţia unor proiecte al căror rezultat nu este cel aşteptat. Cel mult, situaţia ta va rămâne aceeaşi, însă faptul că îţi făcusei speranţe că îţi vei rotunji veniturile te pune pe gânduri puţin. Cu toate că vei fi dezamăgită pe moment, acest eşec se va transforma în ambiţii mai mari de perfecţionare. Vei vrea să avansezi, să înveţi lucruri noi, să îţi îmbunătăţeşti tehnicile de acţiune şi să devii cea mai bună variantă a ta până la finalul anului.

Citește continuarea AICI.


Alte articole din: Ultimele Stiri