Horoscop februarie 2019. Predicţiile complete pentru fiecare zodie

Wednesday, 30 January 2019, 13:53 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop Februarie 2019 – luna februarie aduce schimbări importante pentru zodii. Planeta Chiron intră în zodia pești pentru 9 ani, care aduce o etapă nouă de viață, dar poate crea și leziuni pentru altele. Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul lunii februarie la "Vorbește lumea". În 12 și 13 februarie va fi o mare explozie de energie în orice sens, pozitivă sau negativă. Acest fenomen face ca lucrurile să se acumuleze în stratul lor și iese dintr-o dată la suprafață.

Adaugă părerea ta

Horoscop februarie 2019. Berbec
Berbecii sunt ocupați cu foarte multe întâlniri, persoanele pe care se pot baza sunt foarte puține, dar energia primită de la Marte și Uranus aduce fie lucruri pozitive, fie negative. Din partea a doua a lunii aveți grijă la sănătate.

Horoscop februarie 2019. Taur
Taurii sunt nemulțumiți, au nevoie de o schimbare, doar că de data aceasta nu au ajutorul dorit. Mare atenție la sănătate pentru că taurii au risc de operații.

Horoscop februarie 2019. Gemeni
Gemenii să aibă grijă cum gestionează banii. După 19 februarie se implică foarte mult în munca lor, dar se vor lovi și de birocrație. Puține tensiuni în grupurile de prieteni.

Horoscop februarie. Zodia care cunoaște adevăruri dureroase. Ajunge la sapă de lemn peste noapte!

Horoscop februarie 2019. Rac
Racii sunt foarte pozitivi, dar energia trebuie dozată corespunzător. Puteți călători după 19 februarie, dar aveți grijă că puteți întâlni situații tensionate.

Horoscop februarie 2019. Leu
Antenţie la planul conjugal, luna neagră își bagă coada și este posibil să aveți certuri degeaba. După 19 februarie, aveți parte de mai multă odihnă și legături cu străinătatea.

Horoscop februarie 2019. Fecioara
Fecioarele muncesc nemulțumite. S-ar putea ca unii colegi de muncă să vă creeze probleme, trebuie să fiți atenți la condițiile de lucru pentru că vă cauzează probleme de sănătate. După 19 februarie vine rândul vostru să negociați cu partenerii.

Horoscop. Ce fetişuri sexuale ai în funcţie de zodie

Horoscop februarie 2019. Balanță
Este o zodie care trebuie să aibă foarte mare grijă în plan sentimental. Puteți rămâne însărcinate fără să fi programat acest lucru. Dacă sunteți o balanță singură este posibil să întâlniți iubiri nepotrivite. De asemenea aveți un risc mare de procese în această lună.

Horoscop februarie 2019. Scorpion
Probleme pe acasă, de rezolvat sau de renovat, atenție la acțiunile pornite pentru că nu sunt tocmai inspirate. Puteți avea probleme de sănătate și destul de multă tensiune la locul de muncă. După 19 februarie scorpionii se pot îndrăgosti, dar de persoana nepotrivită.

Horoscop februarie 2019. Săgetătorul
Discutați foarte mult în această lună, contracte neașteptate, se demarează multe negocieri și aveți grijă să fiți mereu informat. Atenție mare la copii și la problemele casei.

Zodii care se căsătoresc în următoarele luni

Horoscop februarie 2019. Capricorn
Pierdeți destui de mulți bani luna aceasta și încercați să faceți o strategie de amortizare a cheltuielilor. Este posibil să vă reconfiguraţi profesional și spiritual. În casele capricornilor pot apărea stricăciuni în casă.

Horoscop februarie 2019. Vărsător
Sunteți în formă, va degajați de anumite situațîi, iar după 19 februarie este recomandat să faceți economii și la ce spuneți, s-ar putea să aveți multe regrete.

Horoscop februarie 2019. Pești
După 19 februarie răsuflaţi ușurați, dar până atunci mare atenție la procedurile medicale și atunci când apare elementul urgențelor. Veți avea mereu nevoie să cheltuiți mulți bani și trebuie să aveți grijă cum îi gestionați.

Sursa: bzi.ro