Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop. Cuplul PERFECT al zodiacului. Rămân împreună toată viața

Monday, 29 April 2019, 22:39 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop. Cuplul perfect al zodiacului este format din Pești și Scorpion, două zodii de apă, care atunci când își găsesc drumul unul spre celălalt, nimic nu le mai stă în cale. 

Elementul comun-apă, te va face să simţi în braţele bărbatului Pești pasiune şi dragoste fără limite. Ceea ce îl face special este plăcerea pe care o are de a-ţi arăta cât de mult te iubeşte şi ce însemni  pentru el. 

Horoscop. Bărbatul Peşti posedă o abilitate extraordinară de a te te face să te simţi ocrotită emoţional şi astfel nu vei mai simţi nevoia să te temi de răutatea altor oameni. Îţi vei putea arăta natura afectuoasă fără frica de a fi rănită, şi compatibilitatea voastră amoroasă se va dezvolta într-o relaţie aproape perfectă.

Aspecte negative: Totuşi nativul din Peşți nu este doar lapte şi miere, are un mare minus, nevoia de singurătate, cu care tu nu te poţi împăca. Atunci când se va izola de ține devii suspicioasă, şi te vei întreba către cine se duc gândurile lui. Gelozia ta şi descărcările de reproşuri nu vor reuşi decât să îl distanţeze de tine şi să uite lucrurile care vă unesc şi vă fac un cuplu puternic.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL