Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP. 3 zodii se vor îndrăgosti nebuneşte în această toamnă. Te numeri printre ele?

Tuesday, 25 September 2018, 16:26 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop. Venus, planeta iubirii, va fi în retrograd și va aduce prosperitare, iubire și afecțiune în viața nativilor. Așadar, de pe 5 octombrie până pe 16 noiembrie, cele 3 zodii de mai jos trebuie să fie atente la semne și să nu rateze această ocazie.

Berbec: lucrurile devin interesante în dormitor

Atunic când Venus își va încheia mișcarea retrogradă pe 16 noiembrie, lucrurile se vor încinge în dormitor. Deoarece Venus se va afla și în Balanță (un semn zodiacal romantic), tot universul se va alinia în favoarea ta și te va ajuta să găsești o persoană care te va fascina. Totuși, încearcă să nu depui prea multe eforturi pentru a impresiona persoana greșită, deoarece o poți rata pe cea potrivită. Nu uita că partenerul perfect pentru tine va fi cel cu care vei împărtăși un nivel mare de compatibilitate. De pe 2 decembrie, vei avea parte de energia pozitivă a astrelor în a 8-a Casă a Sexului și Misterului. Așadar, îți vei îmbrățișa sexualitatea și vei atrage foarte mulți parteneri în perioada care urmează.

Scorpion: atragi foarte mulți parteneri

Venus va staționa în prima parte a procesului de retrogradare în zodia ta. Așadar, începutul acestei toamne va fi doar despre iubire, dar și despre multe momente frumoase. Vei avea parte de un final de toamnă destul de zbuciumat, plin de sentimente contradictorii și de confuzie. Totuși, vei dori și vei fi dorită, ceea ce îți va aduce o foarte mare satisfacție. Emani o putere de atracție pe care mulți parteneri o vor remarca. Așadar, să nu fii surprinsă dacă vei ieși mai des la întâlniri sau dacă vei avea foarte mulți parteneri.

Balanță: vei începe o nouă relație

 Deși această toamnă va începe cu Venus în Scorpion, planeta iubirii se va muta de pe 31 octombrie în semnul tău. Această mișcare a planetei iubirii îți poate schimba complet viața și îți poate aduce dragostea vieții tale. Îți vei petrece toată toamna într-o atmosferă romantică cu jumătatea ta. Ești încrezătoare în propriile forțe, iar carisma și eleganța te vor ajuta să atragi exact persoana de care ai nevoie în acest moment.

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL