Horoscop 2019. Ce SURPRIZE ne pregăteşte anul viitor

Wednesday, 05 December 2018, 15:51, Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop 2019. Dacă anul 2018 a însemnat pentru multe zodii o perioadă delicată, 2019 se anunță a fi unul puțin mai liniștit.

Adaugă părerea ta

Horoscop 2019.  Astrele sunt într-o notă pozitivă în ceea ce privește noul an, iar după mai mulți ani haotici, unele zodii pot vorbi despre o adevărată îmbunătățire.

Cu toate acestea, vor mai fi unele obstacole. Acestea se vor semnala în primele 4 luni ale anuluu, când influențele lui Pluto și Uranus vor aduce o stare de dezechilibru emoțional.

Din fericire, Jupiter vine în ajutorul zodiile și influența sa pozitivă se răsfrânge asupra tuturor nativilor. Nu degeaba i se spune și Marele Benefic.

Apoi, intrarea lui Pluto în Capricorn îi va ajuta pe nativi să se gândească la ce e cu adevărat important și îi va ajuta să își găsească echilibru în ceea ce privește problemele financiare.

Horoscop 2019: Când vom avea eclipse pe parcursul anului

Din punct de vedere astrologic, Luna guvernează viața domestică, activitățile casnice, emoțiile, subconștientul și partea psihică. Din acest motiv, fiecare eclipsă de lună își va arăta din plin efectele asupra zodiilor.

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie 2019 va avea loc o eclipsă totală de lună, iar apoi în noaptea de 16 spre 17 iulie va avea loc o eclipsă parțială de lună.

În ceea ce privește eclipsele de soare, vom avea una parțială pe 5 ianuarie (vizibilă din nord-estul Asiei și nordul Oceanului Pacific) și una totală, pe 2 iulie, vizibilă din sudul Oceanului Pacific, Chile și Argentina.

Eclipsele de soare reprezintă un moment pentru schimbări majore, pentru a porni pe un nou drum sau pentru a îți găsi curajul să te duci după ceea ce îți place și îți dorești de multă vreme.

De asemenea, pe 26 decembrie se va produce și o eclipsă inelară de soare (vizibilă în unele state din Asia și Australia).

Acest eveniment are implicații la nivel individual. Pentru unii, schimbările vor fi minore, în timp ce alții pot avea experiențe care să le schimbe viața. În general, aceste eclipse îi forțează pe oameni să ia decizii, unele mai inspirate, altele mai puțin inspirate.

Sursa