Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 18 octombrie. Noroc pe toate planurile pentru o zodie! Parcă i-a pus Dumnezeu mâna în cap!

Thursday, 18 October 2018, 19:09 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Ai aflat de niște investiții că ar fi profitabile și devii interesat și tu. Nu lua decizii pripite, analizează bine lucrurile înainte să-ți arunci toți banii în joc.

Taur

Ai lucrat cam mult în ultima vreme și te simți obosit. Ți-ar prinde bine o vacanță de câteva zile departe de zgomotul orașului. Discută și cu partenerul de viață, poate plecați undeva, scrie Ziua de Cluj.

Gemeni

Niște prieteni dornici de aventură te cheamă să-i însoțești. E vorba de o escapadă undeva în afară țării. Te tentează, dar pentru asta ai nevoie și de bani, și de timp.

Rac

Vei avea parte de o zi agitată, dar cel puțin vei reuși să rezolvi o serie de probleme. Spre seară, singurul tău gând va fi cum să ajungi cât mai repede acasă să te odihnești.

Leu

Astăzi ai timp și vrei să ieși în oraș cu prietenii. În ultima vreme, nu ați reușit să va vedeți pentru că ai fost prins cu muncă. Pune mâna pe telefon și sună-i, mai ales că ai atâtea să le povestești.

Fecioară

Nu te miră că, uneori, lucrurile nu prea merg în relație. Nu este pentru prima data când constați că partenerul are dreptate, dar nu poți renunță la orgolii. Vrei să deții doar tu controlul.

Balanţă

Nu-i ignora pe cei din jurul tău, consultă-i înainte de a lua decizii. S-ar putea crede că vrei să te izolezi. Fă-ți timp să mai ieși în lume, întâlnește-te cu prietenii.

Scorpion

A venit vremea să faci puţină ordine în viața ta. Nu mai lăsa totul la întâmplare. Poate fi un moment bun pentru schimbări. Cere sprijinul partenerului de viaţă, vei vedea că se va oferi să te ajute.

Săgetător

Ești foarte creativ astăzi. Ai idei originale, interesante, ce pot stârni admirația și aprecierea celorlalți, așa că nu te sfii să le faci cunoscute. Ia-o încet, poți începe cu cele mai "cuminți" propuneri.

Capricorn

Nu ai chef de nimeni și de nimic. Te simți epuizat și ești tentat să îți închizi telefonul și să te odihnești. Poate că nu ar strica să muncești mai puțin. Ia-ți o mică pauză.

Vărsător

Nu mai mergi cu plăcere la muncă. De un timp ai impresia că șeful are ceva cu tine. Cu toate că te străduiesti ca totul să meargă bine, mereu pare nemulțumit. Colegii spun că ți se pare. Ia-ți câteva zile libere și odihnește-te.

Pești

Te-ai inhămat la mai multe proiecte odată și acum îți vine să renunți la o parte din planuri. Nu te grăbi, ia-le pe rând, cu răbdare. S-ar putea să apară un ajutor neașteptat din partea cuiva din anturaj.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL