Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 17 noiembrie. Orice e posibil pentru 2 zodii! Norocoasele! În schimb, zi NEAGRĂ pentru...

Thursday, 16 November 2017, 20:09 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Nu ești în cea mai bună formă. Te-ai certat cu un prieten din cauza unei discuţii mai vechi. Acum îţi pare rău că te-ai înfierbântat atât. Treci peste mândrie şi dă-i un telefon. Până seara, sunteți din nou cei mai buni prieteni!

Taur

Astăzi ai o zi încărcată, dar sunt în jurul tău câteva persoane dispuse să te ajute. În felul acesta nu îţi va fi greu să termini ce tot ceea ce ți-ai propus.

Gemeni

Se apropie weekend-ul şi vrei să ți-l petreci cu familia. Ai grijă să îţi termini treaba la birou să nu rămâi în urmă cu ceva. Ar fi păcat să îți strice ceva planurile tocmai acum.

Rac

Ai dreptate când spui că e o zi cam agitată, dar nu te lăsa doborât de situaţie. Incearcă să mai reziști câteva ore, apoi poți să începi să te bucuri de weekend. Mai ai puțină răbdare.

Leu

Nu lua nicio decizie fără să-i consulţi și pe cei din jurul tău, altfel vor crede că îi ignori. Incearcă să-ți faci puțin timp și pentru prieteni, nu mai amâna întâlnirile.

Fecioara

Niște probleme neprevăzute îți dau programul peste cap și te obligă să amâni unele planuri. Nu dispera, ia-le pe rând. Cu răbdare, le rezolvi pe toate şi îţi rămâne timp şi pentru ceea vroiai să faci, scrie Ziua de Cluj.

Balanta

Partenerul îţi reproşează că eşti încăpăţânat pentru că mereu vrei ca lucrurile să fie doar cum vrei tu. Urmează weekend-ul și ai ocazia să-i demonstrezi că nu e chiar așa.

Scorpion

Ești obosit și ești gata să renunţi la proiectul la care muncești de ceva vreme. Nu te grăbi, s-ar putea să apară un ajutor neaşteptat din partea cuiva din anturaj.

Sagetator

Partenerul de viață are planuri mari pentru weekend. Atenție, nu vei avea nicio clipă de odihnă! Dacă nu îţi convine, discutaţi problema deschis şi găsiţi o variantă de mijloc.

Capricorn

Se încheie săptămâna de lucru, dar tu mai ai câteva treburi de rezolvat. E vorba de un ajutor pe care ai fost rugat să-l dai cuiva din familie. Dacă te grabești, termini repede!

Varsator

În ultimele zile te-ai simţit cam obosit, așa că nu-ți faci planuri pentru weekend. Cineva apropiat te va ajuta cu treburile casnice, așa că te poți odihni. Totuși, până sâmbătă seara îți revii.

Pesti

Poarta-te mai discret! Evită să-ţi mai controlezi partenerul de viaţă la tot pasul. Dacă vrei să mai aibă încredere în tine, arată-i că și tu ai. Nu te transforma într-un detectiv.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL