HOROSCOP 10 aprilie. Ce zodie va avea parte de o surpriză, cine va plânge în ultima zi de Paşte

Monday, 09 April 2018, 17:24, Sursă: REALITATEA.NET

HOROSCOP, marți 10 aprilie. Află ce îţi rezervă astrele în cea de-a treia zi de Paşte!

Adaugă părerea ta

BERBEC

Un grup de prieteni vrea să mergeți azi în oraș, dar tu nu prea mai stai bine cu banii după toate cheltuielile de sărbători. Încearcă pe cât posibil să nu renunți la invitație, deoarece te așteaptă o distracție pe cinste. Ține de banii tăi!

TAUR

Azi te simți plin de energie, dornic de viață. Însă responsabilitățile de la muncă te împiedică să mergi la o plimbare sau să faci sport, așa cum ți-ai fi dorit. Încearcă să le împaci pe amândouă, e și păcat să pierzi o asemenea o oportunitate.

GEMENI

Nu ai chef de oameni azi, și nici măcar de activitățile care îți plac în mod obișnuit. Încearcă să faci totuși ceva, pentru că ar fi păcat să ratezi o asemenea zi frumoasă de primăvară. Mergi cu prietenii undeva, ieși la o cafea, fă orice te va destinde.

RAC

Cariera ta stagnează de ceva vreme, ceea ce te cam scoate din sărite. Nu știi ce să mai faci pentru că ți se pare că bați pasul pe loc. Nu lăsa frustrarea să se acumuleze, lucrurile nu vor rămâne așa. Mai bine profită de această perioadă mai calmă din viața ta ca să faci și lucruri care îți plac.

LEU

Una dintre colegele cu care trebuie să lucrezi îndeaproape are azi o dispoziție mizerabilă. Îți va face și niște reproșuri despre care ești sigură că sunt cauzate de starea ei proastă, dar nu prea ai ce face. Mai bine ai încerca să treci peste, deoarece nu o vei schimba.

FECIOARA

Planurile tale de a merge într-o vacanță sau într-o călătorie de afaceri vor fi anulate azi. Acest lucru îți prilejuiește nefericire, însă soluția e la un pas distanță, dacă nu te blochezi în tristețea ta. Ești o fire ingenioasă și inteligentă, cu siguranță ai șansa de a descoperi răspunsul.

BALANŢĂ

Oamenii te scot din sărite azi. Tot ce îți dorești e să trântești ușa în nas oricui îți trece pragul! Nu o face, pentru că vei ajunge să te confrunți cu oamenii mai târziu, dar nici nu te forța să te vezi cu ei. Cel mai bine e să te relaxezi în singurătate și să explici cu frumosul oricui te deranjează.

SCORPION

Oamenii te scot din sărite azi. Tot ce îți dorești e să trântești ușa în nas oricui îți trece pragul! Nu o face, pentru că vei ajunge să te confrunți cu oamenii mai târziu, dar nici nu te forța să te vezi cu ei. Cel mai bine e să te relaxezi în singurătate și să explici cu frumosul oricui te deranjează.

SĂGETĂTOR

Ești extrem de nemulțumit de faptul că urmează întoarcerea la muncă! Nu ai chef de nimic și urăști faptul că trebuie să te prezinți din nou la job. Încearcă să pui accentul azi pe comunicare și nu te ocupa decât de cele mai urgente sarcini. Faptul că ieși seara te va ajuta.

CAPRICORN

Azi ai plănuit să îți cumperi un lucru pe care ți-l doreai de foarte multă vreme. Însă, verificându-ți contul, descoperi că ai cheltuit prea mult și că nu îți mai rămân banii necesari. Mai așteaptă un pic: ai făcut-o până acum, ce mai contează puțin?

VĂRSĂTOR

Ești din nou lipsit de energie după perioada sărbătorilor. Ai mâncat mult, te-ai distrat și acum nu ți-a mai rămas nimic de oferit la muncă. Poate că ar fi mai bine să te relaxezi puțin, pentru că motivația ta e la pământ. Dacă poți, ia-ți liber!

PEŞTI

Nu sta în casă azi, chiar dacă e tot ce îți dorești. Înțelegem că nu ai chef să vorbești cu nimeni și nici măcar să răspunzi la telefon, dar o plimbare scurtă va repara toate aceste lucruri. În plus, poți întâlni o persoană nouă care îți va face mult bine.

Sursa