Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Haos în centrul Timișoarei: fanii echipei Poli au aprins torțe în Piața Unirii. Suporterii au fost fugăriți de jandarmi

Saturday, 05 December 2020, 11:42 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

12 suporteri care au participat la spectacolul pirotehnic aniversar au fost amendați de jandarmi cu 6.250 de lei, în total. Autoritățile spun că pentru astfel de manifestații suporterii ar fi trebuit să facă o cerere către primărie. 

"4 decembrie este o zi de referinţă în istoria Politehnicii şi implicit a Timişoarei. La fel ca în fiecare an, susţinătorii clubului nostru marchează acest eveniment în mod special. Manifestări asemănătoare s-au desfăşurat în anii trecuţi inclusiv pe malurile Canalului Bega, sau chiar pe stadionul Ştiinţa, fără a se înregistra niciodată incidente neplăcute.

Anul acesta, clubul nostru, împreună cu suporterii, au dorit să marcheze cei 99 de ani de la înfiinţarea Societăţii Sportive Politehnica Timişoara pe propria arenă, stadionul „Ştiinţa”, proprietatea Universităţii Politehnica Timişoara.

Jucătorii echipei de seniori urmau să asiste la show-ul creat de câteva zeci de fani, începând cu ora 19.21, timp de două minute, fiind prezenţi la teren alături de antrenorul Dan Alexa şi restul staff-ului tehnic. Imagini reprezentative din istoria clubului au fost redate şi pe tabela de marcaj a arenei”, se arată într-un comunicat de presă al clubului Politehnica Timişoara.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL