Gușă: Nu ne temem de amenințările la Realitatea TV. Ne enervăm în plus. Vom acționa în consecință

Friday, 17 August 2018, 16:28 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

”Vreo doi ani de zile, când incomodam pe cineva, eram 'agent acoperit CIA'. Când nu mai mergea, a trebuit să fiu 'agent FSB', tot pe baza unei minciuni. Le-am dus în spate pe toate”, a povestit Cozmin Gușă.

Modelul de a denigra jurnaliști Realitatea TV se repetă pe același calapod, atrage atenția consultantul politic.

”Oreste, fiind la un seminar în Deltă când l-au atras într-o acțiune reprobabilă, la fel cum au vrut să-l atragă și pe Claudiu Popa, n-a putut să răspundă imediat. Pentru că reprezentanții mass-media nu mai sunt de bună credință, și azi jumătate dintre oameni cred că are probleme cu drogurile și jumătate cred că nu are. Acest gen de intimidare se practică asupra noastră. Nu trebuie să fie nimeni intimidat”, subliniază Cozmin Gușă.

Telespectatorii Realitatea TV trebuie să înțeleagă că ”nu ne temem”, afirmă consultantul politic.

”Ne enervăm în plus. Orice amenințări care vin de la Orlando 'Minte-Puțină', de la amărâtul de Vâlcov, de la 'Liviuț Micuț', pentru că el coordonează această acțiune împotriva Realitatea TV, a colegilor noștri, a lui Denise Rifai, Edi Pastia... Dacă alte instituții de presă vor marșa la această manipulare și minciună încercând să ne denigreze după modelul prin care au reușit să-l semi-denigreze pe Oreste, vom acționa și vom discuta despre interesele care se află în spatele patronilor acestor instituții de presă. Vor avea o surpriză că vom discuta cu dovezi pe masă despre ce-i mână-n luptă, despre legăturile subterane cu Dragnea", a declarat Cozmin Gușă.

 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIA