Gușă: Întrebarea de la referendum se poate întoarce ca un bumerang împotriva lui Iohannis

Thursday, 28 March 2019, 22:50, Sursă: REALITATEA.NET

Cozmin Gușă atrage atenția că problema referendumului anunțat de Klaus Iohannis este una care depinde de întrebarea care va fi pusă în scrutin și că aceasta s-ar putea întoarce ca o lovitură de bumerang împotriva președintelui.

Adaugă părerea ta

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, ca va convoca un referendum pe justiție pe data de 26 mai, dar nu a comunicat și întrebarea pe care o va conține scrutinul.

"Problema referendumului este una care stă în întrebarea care va fi pusă. Este foarte dificil să fie pusă, se poate întoarce ca un bumerang împotriva lui Iohannis, Dragnea i-a făcut un rechizitoriu din memorie lui Iohannis. Din punct de vedere mediatic vor riposta foarte dur și nu știu dacă Iohannis are posibilitatea mediatică, personală și de susținere să facă asta. PNL este un partid mort, în afară de Rareș Bogdan, nu văd altceva, apoi USR și Plus au o agendă clară anti-Iohannis, în timp ce tot restul clasei politice, inclusiv PMP, sunt împotriva președintelui", a declarat Cozmin Gușă într-o intervenție telefonică la Realitatea TV.

Realitatea TV a rămas singura televiziune independentă, arată acționarul postului, în timp ce toate celelalte trusturi media au fost puse "cu botul pe labe" de actuala majoritate parlamentară.

"Lui Dragnea i-a trecut durerea de spate, e în campanie. E un joc de ala-bala portocala. Părerea mea e că întrebarea trebuia lansată o dată cu referendumul, era o treabă hotărâtă, ca să nu fie acuze de joc politic. M-am distrat, a fost râsu-plânsu, când l-am vazut pe Dragnea, în calitate de președinte al fostului partid comunist, cum semna un protocol de colaborare cu urmașii lui Coposu. Cred că Ion Iliescu a făcut tensiune, la vârsta sa, iar Coposu s-a răsucit în mormânt. Aia cu partidul ecologist nu contează, primul lor proiect e Dracula, e clar o ciordeală, ăla nu e proiect ecologist. Am râs cu această alianță cu PSD-ul lui Dragnea și el știe că s-a făcut de râs. Mai e un os de ros și ei vor face gălăgie în această campanie electorală. Noi trebuie să ne apărăm țara de proști mai întâi în România, în Europa trebuie să meargă oameni deștepți", a mai spus Cozmin Gușă.

Cozmin Gușă: Ce i se întâmplă lui Kovesi este răzbunarea lui Dragnea pe americani

Alte articole din: POLITICĂ