Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gușă: În România, alegerile nu vor putea fi niciodată libere în prezenţa dosarelor de şantaj

Tuesday, 16 May 2017, 07:49 Sursă: REALITATEA.NET

"Dacă a existat vreun câmp tactic, a fost administrat prin puterea dosarelor. Un câmp tactic poate fi realizat prin influențe nevăzute, bine administrate, precise, care nu pot fi decât dosare”, a declarat consultantul politic într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV. 

Consultantul politic a adăugat că "România nu se poate asana prin alegeri, pentru că alegerile nu vor putea fi niciodată libere în prezenţa dosarelor de şantaj", menţionând că acest demers este unul extrem de important.

"Acest demers este unul extrem de important. Sigur, putem suspecta, dar nu ne interesează pe noi. Dan Andronic are o relaţie apropiată de Traian Băsescu, care doreşte s-o apere pe Elena Udrea. Care şi cu Sebi Ghiţă, şi cu Ponta, şi cu Dragnea. Da, e adevărat. Ele sunt speculaţii, ele pot să fie decupate şi să rămână. Sigur că putem să acuzăm că unii au o miză personală, pentru că sunt în pericol. Se apără cu armele pe care le au în dotare. Numai că miza noastră ca televiziune, ca oameni invitaţi, ca discuţie, este o miză legată de destructurarea unui sistem concentraţionar, în care alţii au preluat o armă letală, pentru că asta s-a întâmplat. Cineva folosea arma letală numită 'dosarul de la SIPA' împotriva judecătorilor, procurorilor. Şi alţii, în loc să izoleze această armă letală nepotrivită într-o democraţie, au preluat-o, probabil prin copierea unor documente şi folosirea lor ulterioară, şi au folosit-o. Deci sunt la fel de blamabile ambele tabere. Şi cei care au folosit SIPA până la desfiinţare, şi cei care au folosit dosarele SIPA după desfiinţare.

Aici trebuie să rămână oamenii cinstiţi care doresc să afle adevărul şi care sunt convinşi de un lucru: România nu se poate asana prin alegeri, pentru că alegerile nu vor putea fi niciodată libere în prezenţa dosarelor de şantaj, iar aici în prim-plan sunt cele din justiţie. La SIPA, arma este foarte complicată, pentru că ea se exercită împotriva unor oameni care trebuie să împartă dreptatea, împotriva unor acuzatori cum sunt procurorii. Este un dosar de şantaj care îşi produce efecte prin deciziile care privesc statul român, vezi alegerile din 2009, sau care privesc soarta unor oameni care fac mai multă sau mai puţină puşcărie sau deloc, când e cazul", a mai afirmat Cozmin Guşă la Realitatea TV.

Gușă: Justiția, manipulată prin dosare de șantaj. Cineva folosea arma letală - arhiva SIPA

SIPA trebuia închisă conform legii, subliniază Cozmin Gușă. Se foloseau date despre viața personală a altor deținuți, a procurorilor, sau a judecătorilor pentru a influența decizii în justiție prin șantaj, iar asta este o informație obținută încă de acum 14 ani, din 2003, a explicat consultantul politic, care a vorbit pe larg, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, despre scandalul iscat în urma dezvăluirilor lui Dan Andronic. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL