Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gheorghe Dincă se plânge că e obosit. Avocat: Primeşte apă, dar se încălzeşte şi asta "e o problemă"

Wednesday, 07 August 2019, 16:53 Sursă: REALITATEA.NET

Avocatul lui Dincă a susţinut, miercuri, la Antena3, că acesta "cooperează clar cu anchetatorii", chiar dacă există unele dubii în privinţa informaţiilor pe care le furnizează.

"S-a afirmat nefondat că el conduce ancheta. Nu, nu el conduce ancheta, dar în condiţiile în care este singurul care ştie unde se află ceea ce a pus într-un loc anume, e normal ca el să îi conducă pe anchetatori", a afirmat avocatul, citat de hotnews.ro.

Întrebat despre faptul că iniţial Dincă a susţinut că a aruncat în Dunăre trupul Luizei, avocatul a spus că, "în mare, ceea ce a spus s-a adeverit".

Avocatul familiei Luizei: S-a găsit al 4-lea telefon al lui Gheorghe Dincă și noi fragmente de oase

"Nu avem unde să ştim că i-a trimis pe piste greşite. (...) El a dat detaliile. Că poate a mai şi minţit, sigur, că orice inculpat, chiar şi în caz de furt şi nu numai în caz de omor - se mai minte, nu e un caz unic când un inculpat minte. Se poate să nu spună adevărul 100%", a mai spus avocatul.

Avocatul a mai susţinut că suspectul s-a plâns, în cursul anchetei, că este obosit: "El era obosit de atunci, este foarte obositor acolo. Sunt nişte condiţii foarte grele acolo pentru toată lumea - şi pentru poliţiştii, şi pentru inculpat, şi pentru avocat".

La remarca moderatorului, că el primeşte apă şi mâncare pe durata percheziţiilor, avocatul a afirmat: "Primeşte apă, dar ape se încălzeşte şi este o problemă. Nu au frigider acolo şi se bea apă caldă, cum am băut şi eu. Sper să îşi facă ceaiuri. Ceai se poate bea, apă nu se mai poate bea la un moment dat".

Dezvăluiri șocante din ”Casa Groazei”. Avocat: ”Sunt tuneluri, grote, puțuri. Cred că e un cimitir”

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, descrie în termen sumbri casa lui Gheorghe Dincă și sugerează că acesta ar putea ascunde acolo mai multe cadavre. Pop îl descrie pe Dincă ca un om foarte abil, care știe cum să reacționeze în fața procurorilor, și îndeamnă opinia publică să pună presiune pe autorități să continue ancheta.

”Există tunele, tot feluri de foraje, puțuri înfundate, grote și tot felul de betoane fără rost. Cred că aici poate să fie un fel de cimitir al istoriei lui îndelungate în domeniul crimelor. (...) Nu a mai avut loc și a început să le dea foc și să le îngroape prin altă parte”, a spus avocatul.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL