Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriela Firea: „PSD va câștiga alegerile și va propune viitorul premier” Cine sunt cei patru nominalizați pentru Guvern

Monday, 26 October 2020, 02:05 Sursă: realitatea.net

Autor: Ioana Stanescu

 

Primarul în funcţie al Bucureştiului a declarat, duminică seara, la un post de televiziune, că are „date certe că PSD va câştiga alegerile parlamentare şi va da următorul guvern”.

„Domnul Orban trebuie să știe că românii nu îl mai vorși ar trebui să-și dea demisia până în alegeri, dar nu o va face, pentru cum a gestionat pandemia. Dar după alegeri sigur nu va mai fi domnul Orban premier, pentru că, din sondajele pe care le facem și noi, PSD va câștiga alegerile.

Apoi se va lua o decizie politica în Biroul Politic Național, și normal ar fi ca domnul președinte al partidului, Marcel Ciolacu, să fie propus. Dacă dânsul va rămâne la conducerea Camerei Deputaților, atunci probabil domnul Grindeanu sau domnul Dâncu. Asta dacă vom face o propunere politică. Daca vom alege sa propunem un specialist, atunci ar putea fi un om pe care eu îl apreciez foarte mult, domnul Socol (Cristian Socol-n.red.)”, a spus Gabriela Firea.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL