Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriela Firea, mesaj codat. ,,FERIȚI-VĂ, fugiti de oameni lingușitori care trădează!"

Tuesday, 07 July 2020, 00:03 Sursă: realitatea.net

Fără să indice pe cineva anume, Gabriela Firea a postat un mesaj în care iși exprimă dezamăgirea față de oameni care calcă pe cadavre, care lingușesc și trădează cu zâmbetul pe buze. 

 

,,Sa ne fereasca Dumnezeu de oamenii care sunt in stare sa calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambitii, trufii, egoisme supranumite “principii”.

Cei care sunt obisnuiti sa-si vanda si familia, si prietenii sunt mierosi cand au nevoie de tine si cruzi cand nu le mai servesti noului interes.

Lupii singuratici, semi-zeii, trufasii pur-sange sunt cei mai periculosi indivizi.

Feriti-va! Feriti-va! Fugiti de oamenii lingusitori care va tradeaza, zambind de satisfactie.

Cea mai josnica ticalosie a omului este tradarea, zicea un intelept! Sa-i credem pe intelepti...." a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Luni seară, la un post TV, Victor Ponta a afirmat că Pro Romania va avea propriul candiat la Primăria Generală și că nu se pune problema să o sprijine pe Gabriela Firea. ,,Cred ca Firea a gresit ca a ramas legata de PSD, de bataliile interne. Si Nicusor Dan va avea de suferit din asocierea cu PNL”,  a afirmat Ponta. Mai mult, fostul șef de partid al Gabrielei Firea a afirmat chiar că principalul ei contracandidat ar fi mai de stânga decât ea. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL