Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriela Firea, despre numirea lui Nicolae Ciucă în fruntea guvernului: ”Este o notă proastă pentru democrațiile europene”

Tuesday, 08 December 2020, 16:50 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Într-o conferință de presă susținută, marți, la sediul PSD, Firea a precizat că îl cunoaște pe Nicolae Ciucă întrucât au colaborat, când era primar al Capitalei, pentru organizarea unei parade la Arcul de Triumf, dar a subliniat că numirea unui militar la conducerea guvernului ar putea fi percepută ca și cum ”ne îndeptăm spre o dictatură militară”.

Fostul edil a transmis că apreciază activitatea militarilor români, dar că această numire ”este o notă proastă pentru democrațiile europene”. ”Apreciez tot ce au făcut militarii români pe câmpurile de luptă, merită respectul nostru. Dar a veni cu un militar la conducerea Guvernului este o notă proastă pentru democrațiile europene, care au putut citi aseară aceasta depeșă”, a subliniat Firea, citată de realitateadinpsd.net.

Citește și: ”Premierul interimar a ajuns la Palatul Victoria. Nicolae Ciucă a preluat OFICIAL mandatul - Primele DECLARAȚII”

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL