Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Fostul șef al Apelor Române, acuzat de luare de mită, pus sub control judiciar

Tuesday, 04 August 2020, 18:50 Sursă: Realitatea.net

Autor: Emanuel Focsan

Potrivit procurorilor anticorupție, omul de afaceri Sorin Emanoil Ciufudean i-ar fi dat circa un milion de euro șpagă lui Sandu pentru a primi contracte de la Apele Române.

Pentru aceasta, Victor Sandu este cercetat pentru luare de mită, iar Sorin Ciufudean pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. 

Ciufudean deține mai multe firme în județele Bistrița-Năsăud, Hunedoara și Alba, însă doar două dintre acestea au activități de construcții civile și hidrotehnice.

Cât timp se află sub control judiciar, cei doi trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; b) să informeze de îndată instanţa de judecată ori organul judiciar în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori sunt chemaţi.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL