Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Firea: Licitația pentru autobuze noi, în linie dreaptă. Vor avea aer condiționat și Wi-Fi

Monday, 03 July 2017, 13:53 Sursă: REALITATEA.NET

Termenul limită pentru depunerea ofertelor scanate în SEAP este, conform calendarului, 14 august 2017.

"Așa cum am promis încă de la preluarea mandatului, modernizarea parcului auto RATB este unul dintre obiectivele prioritare ale actualei administrații. Pregătirea licitației a fost un proces de durată din cauza elaborării tuturor documentelor necesare, dar, prin publicarea anunțului pe SEAP, intrăm, în sfârșit, în linie dreaptă cu achiziționarea acestor autobuze. Noile mijloace de transport în comun vor oferi bucureștenilor condiții moderne și civilizate de transport în comun, adaptate la standardele europene. De asemenea, ne dorim ca, prin acest demers, să încurajăm utilizarea transportului în comun de către bucureșteni în defavoarea autoturismelor personale", spune Firea, citată de agerpres.ro.

Municipalitatea va achiziționa 400 de autobuze urbane cu podea total coborâtă, dintre care 320 de autobuze din gama de 12 m, 50 de autobuze din gama de 10 m și 30 de autobuze articulate din gama de 18 m.

Potrivit Primăriei Capitalei, noile mijloace de transport în comun vor fi dotate cu un sistem performant de încălzire, ventilație și aer condiționat, un sistem Wi-Fi de conectare gratuită a posesorilor de telefoane mobile, sisteme performante de informare a călătorilor.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL