Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EXPERIMENT cu CAMERA ASCUNSĂ. Cum reacţionează românii când cineva aruncă gunoiul pe stradă

Tuesday, 11 November 2014, 12:54 Sursă: REALITATEA.NET

În România, ţară membră a Uniunii Europene, gunoiul se aruncă chiar şi de la ferestrele blocurilor de locuinţe. Unii români aruncă ambalaje, pet-uri, mucuri de ţigară şi alte resturi direct pe jos, ignorând coşurile de gunoi, iar cei mai mulţi nu sunt foarte deranjaţi când îi văd pe alţii făcând asta.

Cum aţi reacţiona dacă cineva ar arunca gunoiul în plină stradă chiar în faţa dumneavoastră, fără să îşi mai bată capul cu coşurile special amenajate? I-aţi face observaţie sau aţi face chiar dumneavoastră curăţenie?

Urmăriţi reacţiile trecătorilor din Bucureşti în filmuleţul de mai jos.

Un experiment social reprezintă un proiect de cercetare realizat cu subiecţi umani în lumea reală. Se investighează, de obicei, reacţia oamenilor, individual sau în grup, când sunt martorii sau chiar fac parte dintr-un scenariu pregătit în care se reproduce o situaţie ipotetică excepţională (de exemplu răpiri de persoane, violenţă fizică, tâlhării etc.).

Emisiunea este împărţită în episoade scurte care vor fi publicate cu o frecvenţă săptămânală, în fiecare marţi, pe REALITATEA.NET şi Youtube.

Totul este real, reacţiile trecătorilor sunt autentice!

Emisiunea este produsă de PacPac StudioS şi prezentată de Cătălin Palavescu. Echipa este formată din actori profesionişti, psihologi şi sociologi.

Vedeţi şi: EXPERIMENT cu CAMERA ASCUNSĂ. Cum reacţionează românii când văd o femeie agresată pe stradă


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL