Elena Udrea explică semnul cu degetul la nas din Parlament

Sunday, 10 May 2015, 23:38 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Elena Udrea a făcut un gest controversat înaintea arestării ei. Căutând camerele de filmat, politiciana a atins nasul cu degetul arătător, un gest comentat și întors pe toate părțile în dezbateri aprinse.

Elena Udrea a dat în primul interviu TV de după trecerea în arestul la domiciliu detalii suplimentare despre acest gest controversat.

"Este un gest privat. Era pentru o persoană foarte dragă mie, care însemna că sunt bine. Am primit un mesaj în timp ce eram acolo, iar gestul însemna că l-am citit, nu pot răspunde, dar sunt bine. Era un gest pe care îl practica, ca să știe că sunt bine", a spus Elena Udrea, despre gestul său, care a fost mai degrabă considerat "mafiot", decât unul de liniște și siguranță, în mass-media, potrivit DCNews.ro.

Elena Udrea, dezvăluiri din închisoare: "Foarte mulți pleacă bolnavi de acolo"

Politiciana Elena Udrea a vorbit, duminică seară într-un interviu TV despre condițiile pe care le-a avut în arest preventiv.

"Este o realitate faptul că arestul, fie el preventiv, fie în penitenciar, te schimbă foarte mult psihologic și din cauza lipsei condițiilor minime, mai ales pentru femei", a declarat Elena Udrea.

Politiciana a adăugat că "Erau foarte multe femei care suportau aceleași condiții inumane pe care le-am suporat și eu. Eu, fiind o persoană publică, a fost impactul foarte mare, că nu am putut să fac nimic. Ceea ce se întâmplă într-un arest preventiv, în arestul Capitalei, mai puțin în penitenciar, este grav. Că nu am putut să mă coafez nu e o dramă, dar că nu am putut să fac mișcare, te afectează psihic. Foarte mulți pleacă bolnavi de acolo".


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ