Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Elena Udrea, dezvăluiri din închisoare: "Foarte mulți pleacă bolnavi de acolo"

Sunday, 10 May 2015, 22:18 Sursă: REALITATEA.NET

"Este o realitate faptul că arestul, fie el preventiv, fie în penitenciar, te schimbă foarte mult psihologic și din cauza lipsei condițiilor minime, mai ales pentru femei", a declarat Elena Udrea, potrivit DCNews.ro.

Politiciana a adăugat că "Erau foarte multe femei care suportau aceleași condiții inumane pe care le-am suporat și eu. Eu, fiind o persoană publică, a fost impactul foarte mare, că nu am putut să fac nimic. Ceea ce se întâmplă într-un arest preventiv, în arestul Capitalei, mai puțin în penitenciar, este grav. Că nu am putut să mă coafez nu e o dramă, dar că nu am putut să fac mișcare, te afectează psihic. Foarte mulți pleacă bolnavi de acolo". 

Întrebată de jurnalistul Ion Cristoiu de câte ori a fost chemată de procurori pentru discuții, aceasta a răspuns: "Cred că am fost de două ori pe acest dosar. Eu am fost un dosar fericit. Am fost cu femei în cameră, arestate cu grupul și pe care nu le-a chemat nimeni niciodată. Mă uitam la aceste femei care care îmi reproșau cumva mie lucruri legate de arestarea prevetinvă abuzivă, lucruri pe care eu le-am susținut și care au genrat acest mod răvășit de a face justiție, fiind rezultatul guvernării mele și a lui Băsescu. Bineînțeles, un reproș cu prietenie, dar chiar și asa imi atrăgeau atenția și era un fel de ironie amară: Vezi ce ai susținut atâția ani, asta e justiția pe care ați susținut-o".


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL