Cum a apărut Irina, iubita lui Dragnea la party-ul femeilor PSD. Fotografie-șoc cu șeful PSD

Saturday, 09 March 2019, 11:35 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Social-democratele au organizat o petrecere la care invitat de seamă a fost un bărbat - întâiul bărbat al partidului... Liviu Dragnea. Alături de iubita sa Irina Tănase, liderul PSD a împărțit flori doamnelor din partid.

În mai multe poze făcute la petrecere, Liviu Dragnea o ține de mână pe Viorica Dăncilă, care își ține însă palma pe lângă corp.

În altă fotografie, Dăncilă și iubita liderului PSD, Irina Tănase, se țin una pe cealaltă de mijloc. Cheful s-a ținut într-o vilă a Regiei Protocolului de Stat.

Vestimentația pastelată a Irinei Dragnea, înconjurată de ținutele office ale doamnelor din PSD, a atras atenția comentatorilor pe Facebook: "Iar ati stricat draperiile de la Guvern", scrie Alexandru D. pe pagina de FB a Rovanei Plumb care a publicat imaginile.

De 8 martie, social-democrate au petrecut la o vila de protocol a statului. Femeile din PSD s-au întrecut în laude la adresa Vioricăi Dăncilă.

Singurul barbat prezent la petrecerea femeilor din PSD a fost Liviu Dragnea. Șeful partidului a fost invitat special și a petrecut aproape două ore alături de colegele sale din PSD.

GALERIA FOTO CU DOAMNELE DIN PSD AICI


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ