Donald Trump, anunț-șoc: "Nu-mi pasă de Europa!"

Thursday, 03 January 2019, 18:41 Sursă: REALITATEA.NET

Donald Trump a făcut o declarație-șoc: "Nu-mi pasă de Europa!". Președintele SUA a surprins pe toată lumea cu aceste cuvinte neașteptate.

Adaugă părerea ta

Donald Trump a făcut o declarație-șoc: "Nu-mi pasă de Europa!". Președintele SUA a făcut aceste afirmații în contextul în care proaspătul senator Mitt Romney, fost candidat republican la preşedinţie în 2012, a scris că nivelul de popularitate al lui Donald Trump este extrem de scăzut, mai ales în Europa.

Preşedintele SUA a mai precizat că ”dacă aş fi popular în Europa, ar însemna că nu-mi fac treaba”, dar apoi a arătat că el a fost ales preşedinte de americani, nu de europeni.

"Aş putea fi cel mai popular din Europa. Aş putea candida pentru orice funcţie aş vrea. Dar nu vreau. Vreau ca europenii să ne trateze corect şi nu ne tratează", a spus Donald Trump.

Totodată, Donald Trump a subliniat că se simte încurajat de lipsa de popularitate de care se bucură în rândul europenilor. Și asta fiindcă, dacă nu ar fi aşa, ar însemna că nu-şi face meseria, a scris agerpres.ro.