Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doi primari din Timișoara au primit derogare de COVID pentru alegeri. Ei se plimbă prin comună deși erau în CARANTINĂ

Sunday, 27 September 2020, 12:29 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

Doi primari din Timiș aflați în carantină după ce au fost contacți ai unor persoane infectate cu noul coronavirus au cerut o derogare de la DSP pentru alegeri și a obținut-o.

Conducerea DSP Timiş a anunţat că a demarat o anchetă internă după ce doi primari din judeţ, aflaţi în carantină, au primit derogări de la această măsură din partea unor reprezentanţi ai instituţiei.

Potrivit legii, derogările trebuie emise de către CJCCI cu avizul DSP, potrivit unui comunicat al DSP Timiş, remis presei în urma informaţiilor apărute în spaţiul public privind derogarea măsurii de carantină acordată celor doi edili din judeţul Timiş.

„În cazul celor două persoane publice, reprezentanţii instituţiei noastre şi-au depăşit atribuţiile şi nu au informat conducerea legat de aceste solicitări. În acest context, a fost demarată cu celeritate o anchetă internă, urmând ca persoanele care se fac responsabile de această situaţie să fie supuse rigorilor de procedură internă, mergând până la încetarea raporturilor de muncă”, se arată în comunicat.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL