Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doi jurnaliști au murit de coronavirus, în Spania

Saturday, 21 March 2020, 06:55 Sursă: Realitatea.NET

Jose Maria Candela a murit de coronavirus chiar inainte sa implineasca varsta de 60 de ani. El a fost gasit mort in propria locuinta. Incepuse sa se simta rau chiar cu o saptamana inainte sa moara si se programase pentru o testare.

”A fost un prieten foarte bun. Nu a asistat la meciul dintre Liverpool și Atletico Madrid, pe Anfield, în cadrul Ligii Campionilor. Nu se simțea bine de o săptămână, dar programarea pentru coronavirus a fost făcută pentru astăzi (20 martie). Ultimul care a vorbit cu el a fost fratele său. Nu avea febră, însă se simțea obosit și respira cu greutate. Fratele său i-a spus să se odihnească puțin, dar el nu s-a mai trezit niciodată”, a spus Juan Antonio Prieto, potrivit APIS.

Tomas Diaz-Valdes a fost si el directorul general al unui important trust de presa dar si reporter timp de 30 de ani. El a murit la varsta de 78 de ani tot din cauza virusului.

”A fost un om elegant, cu o mustață mare. Reprezenta jurnalismul de modă veche. Era mult mai calm, dar competent și pasionat cu adevărat. La revedere, Tomas! Ne vei lipsi”, a spus un coleg, de la Gpone.com.

CORONAVIRUS ROMANIA

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL