Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dieta pe care o poţi ţine la birou. Cum slăbeşti la serviciu

Tuesday, 05 April 2016, 08:35 Sursă: REALITATEA.NET

De cele mai multe ori, instabilitatea cauzată de o agendă încărcată poate avea efecte devastatoare asupra dietei. Fără să conştientizăm, se întâmplă să înlocuim o masă caldă şi sănătoasă cu alimente artificiale sau fast-food, care vor ajuta la câştigarea în greutate.

Din fericire, există o variantă şi pentru un stil de viaţă aglomerat, iar asta nu se referă neapărat la a comandă mâncare scumpă în fiecare zi. Fără a vă cheltui salariul doar pe mâncare, lyla.ro vă propune o variantă de regim care poate fi de folos oricărei persoane cu un stil de viaţă agitat.

Începeţi-vă dimineaţa cu o cafea fără zahăr sau un ceai cald cu miere de albine. Mâncaţi o felie de pâine neagră cu şuncă de curcan, alături de un iaurt nu foarte gras.

La prânz puteţi alege între piept de pui la grătar cu salată verde, ridichi şi ceapă verde, salată orientală (atenţie la cartofi!), fasole verde sotată şi un pic de şuncă de pui, salată de paşte cu roşii şi castraveţi sau salată de orez cu un pic de şuncă de pui, ardei gras şi roşii.

Continuarea pe lyla.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL