Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum stai cu dragostea în luna MAI, în funcţie de zodia ta. Acţiuni necugetate, decizii pe măsură!

Tuesday, 26 April 2016, 09:32 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Luna aceasta nu vei acorda prea multă atenţie vieţii tale sentimentale, însă acest lucru va avea consecinţe în viitorul apropiat.

Chiar dacă ai altele pe cap, iar iubitul tău nu este o prioritate pentru tine, ai putea măcar să nu îl faci să simtă că nu există pentru tine!

Taur

Oferi dragoste şi primeşti pe măsură, despre asta va fi vorba în această lună.

Şarmul tău şi atenţia pe care le-o acorzi celor dragi te vor ajuta să îţi clădeşti relaţii strânse şi de durată. Viaţa ta sentimentală traversează o perioadă extrem de bună, iar dacă eşti singură ai toate şansele să îţi găseşti alesul inimii.

Gemeni

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta, luna mai venind cu mai multe probleme pe plan sentimental pentru tine decât de obicei.

Încearcă să nu dramatizezi, pentru că nimic nu va rămâne nerezolvat. O şansă ca relaţia ta să revină la normal va veni abia la finalul acestei luni extrem de stresante pentru tine.

Rac

Astrele te vor scoate din cele mai grele încurcături în această lună, mai ales pe plan sentimental.

E posibil ca dacă eşti angajată într-o relaţie amoroasă complicată să se producă o schimbare majoră. Vei fi nevoită să iei o decizie contra voinţei tale. În schimb, dacă relaţia ta este una normală, acum vei avea parte de cea mai mare distracţie!

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL