Cum îi place să facă dragoste, în funcţie de zodie

Wednesday, 25 January 2017, 16:56 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ba chiar îți dau indicaţii despre preferinţele partenerului. Şi, pentru că oricum îl întrebi în ce zodie s-a născut ca să verifici în secret dacă sunteţi compatibili (niciun indiciu în plus nu strică), poţi afla câte ceva despre preferinţele lui în dormitor. Şi nu-i rău deloc!

Berbec: iute ca focul

Este ştiut că Berbecul nu cunoaşte cuvântul "răbdare", pur şi simplu nu este în vocabularul lui – asta i se trage de la Marte, patronul zodiei. Cu preludiul o rezolvă repede, la fel actul în sine. Să nu înţelegi greşit: n-o face ca să scape mai repede, ci pentru că aşa îţi arată cât de mult te place şi cât de tare te doreşte. E iute şi pătimaş. Îi place să dea el tonul, dar să aibă o parteneră care să ţină pasul. O poziţie preferată? Nu neapărat, iureş senzual să fie!

Taur: arta preludiului

Sofisticat, înclinat să prelungescă pregătirea momentului culminant, bărbatului Taur, sub atenta supraveghere a lui Venus, adoră preludiul în care este un adevărat artist. Face pe supăratul doar pentru că-i plac împăcările şi sigur îl vei da gata dacă-i vei oferi în timpul preludiului alimente care fac amorul mai savuros: frişcă, ciocolată, căpşune. Îi plac poziţiile din care să-ţi poată admira formele.

Gemeni: uită de pat

Asta nu înseamnă că bărbaţilor Gemeni nu le place să facă sex. Ba chiar foarte mult! Numai că le plac mai mult schimbarea, noutatea, provocarea. Prin urmare, locuri noi, senzaţii minunate. Cu cât vei avea mai multe iniţiative atipice, cu atât va fi mai legat de tine. Patronul Mercur, mesagerul zeilor, îl ajută pe bărbatul din Gemeni să fie bun de gură. Aşa că un „prolog“ cu vorbe cu subînţeles va duce spre satisfacţie garantată.

Citeşte continuarea pe femeia.ro.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri