Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CTP mărturiseşte: Fiul meu a cântat de 3 ori în Colectiv. Printr-o întâmplare nu a fost acolo

Monday, 02 November 2015, 13:57 Sursă: REALITATEA.NET

”Fiul meu a cântat acolo de trei ori cu formația și ar fi fost absolut firesc să se afle acolo. Printr-o întâmplare nu s-a aflat acolo în noaptea respectivă. Firește că asta m-a șocat, m-a cutremurat pe mine personal, așa și în cazul altora.

Dar pe câți dintre noi îi cutremură situația celorlalți, nu numai a ta, a unei rude, a unui prieten care s-a aflat acolo. Eu cred că pe prea puțini.”

Cristian Tudor Popescu a explicat care crede că ar trebui să fe consecințele la nivelul societății civile și al cetățeanului de rând după acest incident tragic.

”Dacă eu - sau oricare dintre noi responsabili cu închiderea unor cluburi - luam măsura asta înainte să moară 30 - și se pare că vor muri dublu în continuare acolo - , înainte să moară oricine apăream și ziceam ”trebuie închise toate bombele astea, și alea din Centru Vechi și alea de tablă de pe câmpie, trebuie închise!” Știti ce mi s-ar fi întâmplat? S-ar fi pus despre mine că sunt un comunist împuțit care nu lasă tinerii să se distreze.

Problema este a atitudinii noastre, dacă punem deopare pe acești politicieni care sunt cum sunt, aceasta complicitate de baltă călduță, fiecare dintre cei care se indignează acum - ”cum au putut domne să-i lase să facă ce e acolo?!”- am văzut atât de mulți indignați. Vreau să-i văd și eu pe oamenii aștia de acum respectând toate legile de care se lovesc în fiecare zi, fără să mai încerce să le sară.”

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL