Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cristian Tudor Popescu dezvăluie urarea-şoc a lui Liviu Dragnea pentru români, de Paşte

Wednesday, 24 April 2019, 21:54 Sursă: REALITATEA.NET

Liviu Dragnea a afirmat, după votul din Camera Deputaților, că nu s-a adus nicio modificare decât la articolele declarate neconstituționale. Acesta a mai spus că, cu siguranță, codurilor vor fi atacate la Curtea Constituțională.

"S-a declanșat procedura de modificare acum multe, multe luni de zile, cu dezbateri și spectacol. Au fost contestate la CCR aceste legi, CCR a spus că o serie de articole nu sunt constituționale și nu pot fi acceptate, o serie de articole trebuie să fie modificate pentru a deveni constituționale, o serie de articole sunt constituționale, fără să fie modificate. Decizia luată de noi, de anul trecut, a fost ca articolele declarate constituționale să continue procedura parlamentară, ca să se închidă o procedură. Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă deasupra deciziei CCR. Astăzi, a avut această procedură parlamentară, parțială, că or să atace din nou la CCR niște articole declarate deja constituționale. Deci, nu este niciun fel de modificare”, a spus Liviu Dragnea.

Cristian Tudor Popescu a identificat care este, de fapt, urarea pe care Liviu Dragnea le-o face românilor, de Paşte.

"Lui Dragnea nici prin gând nu-i trece să ia asupra sa păcatele altora, dimpotrivă, năzuiește să le arunce pe ale lui în capul tuturor. Principiul său este: "Mai bine să scape 1000 de criminali, decât să fac eu o zi de pușcărie”. Deci, întrucât Domnul Dragnea ne vrea pe toți miei de sacrificiu, urarea lui pentru popor ar trebui să fie nu "Paște fericit!”, ci "Pașteți fericiți!", a scris CTP pe republica.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL