Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Costel Alexe, după vot: Avem o șansă istorică la dezvoltare

Sunday, 27 September 2020, 10:41 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Ministrul a votat la Colegiul Naţional ”Costache Negruzzi” din Iași. 

”Cred că astăzi avem o şansă istorică. Avem deja un preşedinte care se înţelege şi lucrează foarte bine cu un guvern, cu lideri hotărâţi, cu o administraţie locală puternică şi un Consiliu Judeţean puternic, în echipă putem crea şi dezvolta şi în municipiul Iaşi şi în judeţul Iaşi, dar mai ales să dăm o şansă Moldovei. Pentru că, în ultimii ani, decalajul dintre Moldova şi vestul ţării s-a acutizat, suntem obligaţi să facem administraţie publică în folosul cetăţenilor, iar următorii 4 ani să însemne dezvoltare pentru cetăţenii noştri, dar mai ales pentru Moldova”, a spus Alexe.

Ministrul Mediului i-a îndemnat pe cetăţeni să iasă la vot, amintind că pentru acest drept au murit oameni, și a precizat că procesul electoral se desfășoară în condiții de siguranță.

”Chiar dacă suntem în vreme de pandemie, îi îndemn pe toţi românii să iasă la vot. Durează puţin, votul se desfăşoară în condiţii de siguranţă şi este important ca toţi românii să îşi manifeste acest drept civic pentru care alţii au plătit cu viaţa”, a mai spus Alexe.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL