Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coronavirus. Încă 6 SIMPTOME au fost adăugate pe lista celor care indică infecţia cu COVID-19

Monday, 27 April 2020, 08:05 Sursă: Realitatea.net

CDC a adăugat 6 simptome noi pe lista celor care indică infectarea cu noul coronavirus: frisoane, tremur repetat provocat de frisoane, dureri în gât, pierderea mirosului sau a gustului, dureri de cap şi dureri musculare.

După adăugarea acestora pe lista oficială, numărul total al simptomelor COVID-19 a ajuns la 9, celelalte trei fiind febra, tuse şi dificultăţi de respiraţie.

Adăugarea de simptome precum durerile de cap, durerile de gât şi frisoanele la lista CDC reflectă modul în care s-a schimbat percepţia oficială asupra bolii, scrie mediafax.ro. Înainte, aceste simptome erau considerate ca fiind doar "uneori" asociate cu COVID-19 şi mai frecvente pentru boli precum răceala şi gripa.

Simptomele virusului tind să apară între 2 până la 14 zile după expunerea la virus, conform CDC, şi se agravează după 5 şi 10 zile de la apariţia primelor semne. Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-27 12:24:42
nagy iosif istvan

Daca sa oprit muncile ca omul sa mearga la servici economia numai funtionaza iar statu romania iohanis cu orban vrea ceva sa recupere bani din amenzi si din masti si manusi Ma intelegeti si sate tina in casa si alti vor muri ca numai va avea bani. Iar daca scade mult economia tevei uita la produs si la bani multe nutivei cumara ceti trebuie va fi scump. Iar pentru sanatatea noastra trebuie sa mincam naturale nu facute din soia unflate daca vrei sanatate si spalate fructele si unele legume. Ca orce Cetatian trebuie sa folosim mastile si care e racit sa stea acasa dupa ce se vindeca sa poata merge la servici dar nu sa ti economia pe loc. Nu vedeti ca ploi nu prea avem si economia de piata scade mult si trebuie sa inportam numai sti ca cu ceafost stropite. Dar noi nisa fost oprite si pastele saputem merge la biserica sane luminam mintile din cauza acesta lam tradat pe isus cristos la invierea lui am stat in casa dar ma mir politîsti dece aveau voie ei nu sint infectati numai noi ca de fr

Alte articole din: ACTUAL