Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CIRC la audierile din Parlament. Ministrul de Finanțe, pus la colț. Scandal pe pensiile românilor

Monday, 17 February 2020, 13:25 Sursă: Realitatea.net

PSD vrea să fie foarte dur la audieri cu anumiti ministri din Guvernul Orban, la audieri. Potrivit unor surse, sunt vizati urmatorii ministri: Florin Citu, Violeta Alexandru, Ion Stefan si Catalin Predoiu. Cele mai dure intrebari vor fi adresate aici.

In schimb, exista si ministri care sunt considerati profesionisti: spre exemplu, Bogdan Aurescu, Nicolae Ciuca. Surse din partid sustin ca Aurescu este chiar mai bun decat orice specialist pe care il are PSD, si ca oricum acesta a lucrat cu guverne social-democrate. Ciuca si Aurescu au luat oricum avize pozitive si data trecuta.

Mai exista o disputa cu privire la PSD, nu au majoritate in toate comisiile, chiar daca ar dori sa dea avize negative pentru toti. Spre exemplu, in comisia de buget finante raportul de forte este impartit. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-17 14:04:46
mircea

Psd are mari probleme în a își recunoaște propriile greseli: scumpirea alimentelor, carburanților, creșterea euro si a preturilor in general. Este normal ca in buzunar nu se mai simte mărirea punctului de pensie. Scumpirea alimentelor l-au anulat. Așa că, guvernul va fi nevoit să prevadă o altă creștere a pensiilor, care va avea exact efectul celei de acum. În final, ne vom împrumuta pe banda rulanta, din ce în ce mai scump, si mai mult, în timp ce firmele care vor mai produce ceva, vor fi din ce în ce mai puține.

Alte articole din: ACTUAL