Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ciocolata şi zodiile. Tu ce preferi?

Tuesday, 10 April 2018, 22:32 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec 

Berbecii sunt aventuroşi, dar nu şi în ceea ce priveşte mâncarea. Primul semn al zodiacului este mai pasionat de bucatele copilăriei decât de preparate sofisticate. Ce poate aminti mai bine de zilele când stăteai cu mama în bucătărie decât o negresă delicioasă, cu multă ciocolată deasupra? Plus că, berbecul aflat mereu în mişcare o poate mânca oriunde.

Taur 

Taurul este o zodie de pământ guvernată de Venus, zeiţa frumuseţii şi a plăcerilor. Mâncarea fină este preferata ta, iar ciocolata caldă cu un strop de vin roşu îmbină tot ceea ce ţi-ai dori pentru un răsfăţ decadent.

 Gemeni 

Gusturile gemenilor pot fi combinaţii extreme de ingrediente. În general, pari un motor ce arde energie, dar când vine vorba de mâncare ai nevoie de ceva care să susţină această personalitate debordantă. Brioşele cu aluat şi bucăţi de ciocolată sunt tot ce ai nevoie. Combinaţia de texturi sigur îţi va atrage atenţia.

Rac 

Racii sunt pasionaţi de alimente cremoase. Nativii din rac sunt regii şi reginele neîncoronate ale mâncatului emoţional, dar preferă preparatele rafinate. Un soufle de ciocolată este tot ce are nevoie un rac pentru a fi fericit.

Leu 

Leul este teatral, este strălucitor şi îi place să fie mereu în lumina reflectoarelor. Problema este că nu are răbdare să aştepte şi vrea recompensă imediată. Bineînţeles că vor deserturi elegante şi cea mai bună variantă este o prăjitură de ciocolată fără făină, cu un topping generos de ciocolată.

Fecioară 

Pentru fecioară mâncarea trebuie să aibă şi rol funcţional, aşa că un fruct cu vitamine este chiar indicat să se găsească şi în deserturi. Nativii fecioară au şi o doză crescută de senzualitate, aşa că nu poate mânca orice fel de desert. Trufe de ciocolată cu portocale sunt tot ceea ce au nevoie.

Balanţă 

Balanţa are nevoie de contraste. Un amestec de dulce şi sărat va cuceri orice nativ al acestei zodii. O tabletă de ciocolată neagră cu alune sărate poate satisface gusturile atât de complicate ale balanţei.

Scorpion 

Scorpionii sunt cei mai misterioşi nativi ai zodiacului. Iubesc cu intensitate, privesc orice subiect în profunzime şi sunt capabili de surprize ieşite din comun. Numai că puţini sunt cei care văd sensibilitatea scorpionului din cauza misterului pe care îl clădeşte în jurul său. O prăjitură cu cremă de cicolată la interior va fi preferata celor născuţi în zodia scorpionului.

Săgetător 

Săgetătorii sunt guvernaţi de Jupiter, zeul atotputernic. Sunt pasionaţi de excese, de aventuri şi sunt cel mai dispuşi la experienţe culinare excentrice din tot zodiacul. Nu numai că sunt dispuşi la extravaganţe, dar le place să mănânce mult. Cu o prăjitură de ciocolată cu cremă la interior şi multă frişcă deasupra nu poţi da greş dacă vrei să cucereşti un săgetător.

Capricorn 

Semn de pământ, capricornii vor ca lucrurile să fie simple. Sunt tradiţionali şi nu le place să experimenteze lucruri noi.  Ar prefera nişte fursecuri cu ciocolată, fără alte ingrediente exotice, eventual făcute în casă.  

Vărsător

Vărsătorii sunt cei mai prietenoşi din zodiac. Sunt mereu spontani şi plini de suprize. Caramelele de ciocolată vor fi preferatele lor. Dacă mai au în compoziţie şi nişe nuci sau alte ingrediente care să le facă mai interesante, atunci le vor adora.

Peşti 

Despre Peşti se spune că desertul lor preferat este o combinaţie între toate celălalte deserturi. O prăjitură de ciocolată cu multe straturi, cu crème şi blaturi diferite va fi mereu apreciată de un nativ peşte.

 Sursa


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL