Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cine este șoferul mașinii albastre care l-a ajutat pe Gheorghe Dincă în ziua crimei

Wednesday, 31 July 2019, 10:19 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unor surse, șoferul mașinii albastre este patronul unei spălătorii din vecinătatea casei groazei. Acesta a fost identificat și audiat de polițiști.

Gheorghe Dincă ar fi plecat de acasă să cumpere cremă de la farmacie, dar și să scape de bijuteriile fetei, pe care le-a aruncat într-o curte din vecinătatea hotelului.

Alexandra a sunat la 112 la ora 11 și 23 de minute. Cel mai probabil, bărbatul s-a întors la casa groazei, unde ar fi ucis-o pentru ca, mai apoi, la ora 13.00 să apară la locul unde și-a lăsat mașina.

De această dată vine însoțit de un bărbat care conduce o autoutilitară albastră. Conform unor surse, șoferul autoutilitarei e patronul unei spălătorii auto din apropierea casei lui Gheorghe Dincă. 

Vecinul lui Dincă, șoferul mașinii albastre a fost audiat marți de procurori în cazul crimelor din Caracal. Bărbatul desfășoară mai multe activități, are inclusiv o tarabă în piață, potrivit unor surse din anchetă. 

Sora criminalului: Poate vrea să-i apere pe alţii sau ca să scape

Ioana Bărbulescu, sora lui Gheorghe Dincă, are 72 de ani și locuiește în Caracal, într-o casă aflată la jumătate de oră de mers pe jos de locuința lui Dincă. Spune că n-a mai fost de 20 de ani acasă la fratele ei, în schimb, ținea legătura cu el și se înțelegeau bine. Ultima oară l-a văzut pe 29 iunie, când a organizat un parastas pentru soțul ei.

"Nu ştiu dacă a făcut-o. S-ar putea să fi spus că el a făcut-o poate ca să-i apere şi pe alţii sau ca să scape o dată să nu mai fie târât de colo-colo.

O fi zis: "mai bine spun aşa şi să mă ia să mă ducă unde-or vreo. Să mă omoare, să facă cu mine ce-or vrea. Că a fost îndemnat, că a facut cu altcineva şi el nu vrea să spună, asta e altceva", a spus Ioana Bărbulescu, sora criminalului, la un post TV.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL