Coronavirus - România: 1952 de cazuri confirmate

Gheorghe Dincă a ajuns la Jilava. Va fi supus unei expertize psihiatrice

Tuesday, 30 July 2019, 18:49 Sursă: REALITATEA.NET

Gheorghe Dincă a cerut îngrijiri medicale după ce a a acuzat dureri la nivelul toracelui. Criminalul a spus că a fost lovit cu picioarele de polițiști în timpul descinderii de la locuința sa.

În altă ordine de idei, au apărut transcrierile convorbirilor dintre Alexandra Măceșanu și operatorul 112.

Se va remarca faptul că adolescenta de 15 ani și-a păstrat calmul la început, în ciuda situației disperate în care se afla. Pe parcursul discuțiilor, Alexandra a izbucnit în lacrimi și a spus: "Mi-e frică, mi-e frică... Vă rog, veniți mai repede".

Cel care a publicat transcrierile înregistrărilor dialogului dintre Alexandra Măceșanu și operatorul 112 este Alexandru Cumpănașu, care a scris următoarele pe pagina lui de Facebook: "Dragi oameni care ati fost langa noi in ultimele zile pun aici stenogramele realizate de noi ale discutiilor avute de Alexandra cu nemernicii de la 112 A fost o decizie ffff grea care a apartinut exclusiv tatalui si mamei Alexandrei, cei care i-au dat viata acestui copi. A fost foarte foarte grea aceasta decizie pt o familie atat de discreta si normala.

SINGURUL motiv pt care familia hotaraste sa le faca publice este pentru a vedea intreaga tara putregaiul unui sistem criminal si curajul acestui copil incredibil. Vrem prin punerea lor aici doar DREPTATE si sa fie pedepsiti vinovatii iar pentru viitor niciun ticalos din statul roman sa nu mai UCIDA!

Va rog in numele parintilor sa trateze toata lumea aceste conversatii cu decenta si respect. Tatal si mama Alexandrei INTERZIC oricarei persoane sau mass media sa difuzeze vocea Alexandrei!!!!".

Ulterior, Alexandru Cumpănașu a revenit cu alt mesaj pe Facebook, publicând aceeași înregistrare audio în trei postări diferite: "Pentru a demonstra cat de criminal este statul roman parintii Alexandrei au fost de acord cu difuzarea inregistrarilor audio autorizate. Desi acest lucru este extrem de dureros pt parinti si apropiati".

La scurt timp după postarea înregistrărilor AUDIO pe Facebook-ul lui Cumpănașu, acestea au dispărut, fără nicio explicație, dar le puteți asculta mai jos.

AUDIO Părinții Alexandrei au acceptat publicarea unei părți a înregistrărilor dintre fata lor și 112!

 

 

.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL