Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cine este Kamala Harris - Vicepreședintele ales al SUA a scris istorie. Cele cinci cuvinte care îi ghidează activitatea

Monday, 09 November 2020, 13:55 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

A intrat în atenția presei imediat, pentru verticalitatea și corectitudinea ei este considerată și o imagine a diversității care a fost pe placul celor din Partidul Democrat. Prietenele ei spun despre ea că mereu a fost un lider.

Una dintre prietenele ei din copilărie care a vorbit despre timpul petrecut în copilărie a spus despre Kamala că este pregătită pentru acest moment dintotdeauna. Chiar și când era doar un copil, mergea pe străzi și rezolva probleme.

Inițial, Kamala Harris s-a înscris în cursa pentru a obține nominalizarea democraților în cursa pentru Casa Albă, fiind un competitor pentru Joe Biden. Însă, după câteva luni, a renunțat la visul ei prezidențial, dar a primit șansa de a ajunge la Casa Albă făcând echipă cu nimeni altul decât Joe Biden.

Kamala Harris s-a căsătorit cu un avocat în 2014. Cuplul nu are copii împreună, dar Kamala este mamă vitregă pentru cei doi copii pe care soțul ei îi are dintr-o căsătorie precedentă. Atât în viața de familie cât și în politică, ea s-a ghidat după câteva cuvinte importante care i-au marcat viața.

”Cele cinci cuvinte care îmi ghidează munca mea de o viață: Kamala Harris în slujba oamenilor” - KAMALA HARRIS, vicepreședintele ales al SUA.

 Kamala Harris, care a făcut istorie și a devenit prima femeie aleasă vicepreședinte al SUA, a spus în discursul susținut după anunțul victoriei că fiecare fetiță din America știe acum acest lucru este posibil, amintind lupta femeilor pentru dreptul de a vota și de a fi alese în funcții de înaltă demnitate publică.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL