Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cea mai întunecată triadă din zodiac. Consecințe dezastruoase

Monday, 30 January 2017, 09:49 Sursă: REALITATEA.NET

Se pare că doar trei planete pot duce la dezastru, odată aliniate. Caracteristicile acestor planete fac din ele o forță distructivă de neoprit. Iată care sunt aceste planete!

Mercur

Mercur ne influențează mintea și modul în care o folosim. Mercur, mesagerul zeilor, guvernează comunicarea – cum ne raportăm celorlalți și cum ne înțeleg ceilalți. Inteligența, limbajul, discursul, scrisul și toate formele de comunicare se află sub influența lui Mercur. Această planetă guvernează Gemenii și Fecioara, pământul fiind elementul ei.

Atunci când puterea lui Mercur este prea mare sau când predomină, această planetă poate duce la dezlănțuirea emoțiilor fără motive întemeiate și ne poate face să avem o natură foarte critică și cinică. Atunci când este poziționată greșit, planeta Mercur ne face să acționăm pe baza emoțiilor și a instinctului, nu pe baza rațiunii. De asemenea, aceasta ne poate crea dificultăți de învățare și de înțelegere și ne poate afecta sistemul nervos. Atunci când este în conjunctură cu alte planete malefice, poate fi distructivă.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL