Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce spune horoscopul egiptean despre viața ta. Zeul protector, în funcţie de zodie

Monday, 11 September 2017, 11:27 Sursă: REALITATEA.NET

Nil (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 18-26 noiembrie)

Este primul semn al zodiacului egiptean iar persoanele născute sub acest semn sunt cele mai puternice. Cu un curaj ieșit din comun, ele sunt capabile să se sacrifice pentru oricine și să lupte din răsputeri pentru a obține tot ce își doresc. Semne compatibile: Amon Ra și Seth.

Amon Ra (8-21 ianuarie, 1-11 februarie)

Cei născuți sub semnul lui Amon Ra, zeul Soarelui, sunt persoane joviale, pline de viață, care își găsesc întotdeauna motivația. Sunt lideri nativi, foarte iubiți de cei din jur și nu au teamă de nimic. Semne compatibile: Nil și Horus.

Mut (21-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

Sunt persoane grijulii, care îi pun mereu pe ceilalți pe primul loc. Dornici să ajute, oferă din puținul lor și altora și nu regretă niciodată faptele bune. Sunt oameni sensibili și călduroși. Semne compatibile: Amon Ra și Thor.

Geb (12-29 februarie, 20-31 august)

Nativii Geb au o intuiție ieșită din comun. De cele mai multe ori, iau decizii în funcție de sentimentele și trăirile pe care le au. Se ghidează după emoții și simt foarte bine ce fel de persoane au prin preajmă. Sunt preocupați de natură și de problemele de mediu. Semne compatibile: Horus și Seth.

Descoperă celelalte previziuni ale zodiacului egiptean pe clickpentrufemei.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL