"Ce pățesc dacă păstrez un pachet din ăla de pe plajă?" Răspunsul genial al polițiștilor

Thursday, 11 April 2019, 08:13 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Drogurile ajunse pe plajă la Constanța le-au încins mințile românilor. Unii se întreabă ce pățesc dacă găsesc un pachet cu cocaină și îl păstrează. Și au vrut să afle răspunul chiar de la polițiști, astfel că au postat întrebarea pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne. Iată ce i-au transmis oamenii legii!

Cei de la Ministerul de Interne  au publicat pe Facebook, un răspuns la o întrebare primită de la un internaut, legată de pachetele de cocaină care au ajuns pe litoralul românesc.

"Dacă găsesc un pachet din ăla pe plajă, cam cât pot să iau pe el? Are rost să caut vreunul să-mi fac și eu viața frumos la mare? App, de ce naiba le confiscați? Că mie mi-a zis cineva că a încercat și nu are nimic! Am curaj să spun că întreb pentru mine!", a scris omul.

Iar răspunsul polițiștilor a venit imediat.

"Dacă găsiți un astfel de pachet și încercați să-l vindeți, veți lua pe el câțiva ani buni de închisoare. Ceea ce ne-ați spus dumneavoastră se încadrează perfect la trafic de droguri, așa că o să vă faceți viața frumos, dar mai pe răcoare, așa! Din ultima dumneavoastră întrebare lipsește un cuvânt. Așa că reformulăm noi: "Nu MAI are nimic"... prin casă, buzunare sau parcare. Știți câți oameni s-au nenorocit pentru că au început să consume droguri? Unii sunt încă în viață... alții.... Legat de căutări, vă sfătuim să nu vă apropiați de mare în această perioadă, având acest scop. Mai bine căutați să nu fiți căutat... avem curaj să spunem că ați înțeles perfect mesajul nostrum", se arată în postarea MAI, conform click.ro.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL