Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ucigaşul de la Caracal a rupt tăcerea şi în privinţa Luizei: A luat-o, a lovit-o cu pumnul, apoi...

Saturday, 03 August 2019, 13:58 Sursă: REALITATEA.NET

Apărătorul bărbatului de 66 de ani din Caracal a dat detalii din mărturisirile criminalului. Gheorghe Dincă ar fi declarat că le-a ucis pe ambele fete, pe Luiza şi pe Alexandra, însă nu susţine că ar fi incinerat şi trupul celei dintâi fete.

"El a declarat că ar fi ucis-o şi pe ea, doar că el nu precizează culoarea părului ei, adică nu îşi aduce aminte. Deşi s-a insistat, susţine că nu-şi aduce aminte. Cu Alexandra, situaţia este clară, dar în ceea ce priveşte pe Luiza, nu este încă lămurită situaţia, din punctul meu de vedere. Dar el recunoaşte două omoruri. Adică două fapte. (...) Nu cunosc să fie indicat un loc în care să fie îngropat trupul Luizei. Deci Luiza nu a fost îngropată, din ceea ce se ştie în prezent, ceea ce a declarat el. El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susţine că ar fi incinerat şi trupul Luizei”, a afirmat Lascoschi.

Citiţi şi:

Cum arată butoiul în care Gheorghe Dincă susţine că ar fi ars trupul Alexandrei

Reprezentantul incriminatului a povestit şi cum a abordat-o pe Luiza, fata dispărută încă din luna aprilie.

"El susţine că a luat-o, nu ştiu locul, el oricum a precizat. Ea făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinaţia ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declaraţiei lui, el susţine că ea ar fi fost de acord să-l însoţească. Aşa susţine el. Nu se cunoşteau (nici cu Alexandra, nici cu Luiza, n.r.). A luat-o, după aceea, a lovit-o cu pumnul sau palma, a căzut şi a decedat. (...) Ancheta e de-abia la început, are un curs favorabil în prezent, zic eu, în ceea ce priveşte aflarea adevărului. El susţine că doar două victime a făcut, în repetate rânduri a susţinut”, a mai zis avocatul la postul TV Antena 3.

Gheorghe Dincă le-a mai spus anchetatorilor că pe Alexandra a violat-o, dar că în cazul Luizei n-a fost vorba de viol.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL