Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce face deținutul Liviu Dragnea ziua întreagă, după ce i s-a interzis să stea în atelierul auto: rezolvă jocuri sudoku

Saturday, 12 September 2020, 00:06 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

Iubita sa, Irina Tanase, a povestit, la un post TV, cum decurge o zi din viața fostului politician în celula de la Rahova, după i-a fost retras dreptul de a munci în garajul auto al penitenciarului.

"A fost retras de la muncă în data de 26 iunie. Deci aproximativ două luni și jumătate. Stă 23 de ore pe zi în celulă. Când a ajuns acolo a cerut să lucreze. I s-a aprobat să lucreze la garaj. Se trezea la ora 5.00 dimineața ca să se poată duce la muncă. Muncea până după-amiază, venea în cameră, se pregăteau, ieșeau afară, făceau mișcare. După care veneau înapoi în cameră, vorbeam la telefon. Ne suna. Mai citea o carte, se mai uita la un film și se culca.

Acum, ziua lui este una în care se trezește și stă. Pentru că este singurul lucru pe care poate să-l facă. Citește, mai rezolvă un sudoku, mai vorbim la telefon. Nu poate face nimic, nu are ce să facă, nu ai ce să faci într-o cameră. Să stai degeaba? Se uită la televizor, dar nu la știri" a spus Irina Tănase.

Aceasta a povestit și întâmplarea cu flexul

"Niște colegi i-au cerut flexul cu care el lucra. Apoi, l-a luat înapoi și l-a pus pe bancul de lucru. Colegii au vrut să îl ajute și i-au băgat flexul în priză, el nu a știut și a pornit, pentru că voia să schimbe discul. Noroc că a avut mănuși, iar tragedia a fost una limitată. Și-a secționat două degete. Problema nu s-a rezolvat. Este nevoie de o altă intervenție chirurgicală", a spus Irina Tănase.

"Teama mea cea mai mare este să nu mai iasă de acolo”

”Are herniile de disc. Are probleme la genunchi, din cauza lipsei de mișcare. Degetele de la mână sunt amorțite și pe care nu le poate folosi. Are nevoie să meargă în afara sistemului penitenciar și să fie tratat. Teama mea cea mai mare este să nu mai iasă de acolo. Eu vreau să iasă viu și întreg. Teama mea cea mai mare este direct legată de asta.

Starea de sanatate a lui Liviu Dragnea este una foarte gravă. Cred că asta se vede și din faptul că ieri a ieșit doamna avocat să facă declarații pe subiectul acesta, ca altfel știți bine că noi nu suntem genul de oameni care să facem declarații publice despre viața noastră privată. Starea lui de sănătate este una foarte gravă și nu pare că se va îmbunătăți foarte mult având în vedere cum merg lucurile acum”, a mai spus Irina Tănase.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL