Ce a făcut şoferul unui bolid de lux din Vaslui, după ce s-a răsturnat. I-a uimit pe poliţişti!

Thursday, 13 July 2017, 18:00 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Mașina, un autoturism Rover, a fost descoperită de polițiști răsturnată pe cupolă, în afara părții carosabile, pe DN 24, în apropiere de localitatea Secuia, în imediata apropiere a Livezii Mărul de Aur, miercuri, 12 iulie. Polițiștii au găsit în jurul mașini mai multe recipiente de apă goale, iar oamenii legii nu exclud ca șoferul să fi folosit apa pentru a-și curăța eventualele răni.

Cel mai probabil, spun polițiștii, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. În zonă limita de viteză este de 50 de km/oră, în imediata apropiere fiind mai multe curbe periculoare.

După mai bine de 24 de ore de verificări, polițiștii vasluieni l-au indentificat pe conducătorul auto. Acesta este un bărbat de 36 de ani, din municipiul Vaslui, venit recent din Anglia. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că acesta nu deține permis de conducere valabil pe teritoriul României.

Tânărul le-a declarat polițiștilor că a părăsit locul accidentului, deoarece s-a speriat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Sursă foto: vremeanoua.ro


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL