Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Caz revoltător la Călărași: o femeie a fost SECHESTRATĂ patru zile. Poliția cercetează şase persoane pentru lipsire de libertate

Saturday, 12 September 2020, 17:58 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

Tânăra venise din Fetești, județul Ialomița, pentru a cunoaște un bărbat în vârstă de 41 de ani, la recomandarea fratelui ei, însă când a vrut să plece din casă, rudele pețitorului nu au mai vrut să o lase să plece.

Poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi cercetează şase persoane pentru lipsire de libertate. Poliţia a fost sesizată vineri de către o femeie, în vârstă de 51 de ani cu privire la faptul că nora ei, de 28 de ani, este ţinută împotriva voinţei sale într-o locuinţă din comuna Dragalia din judeţul Călăraşi.

"6 persoane sunt cercetate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, pentru lipsire de libertate în mod ilegal. La data de 11 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 51 de ani, cu privire la faptul că fosta sa noră este ţinută împotriva voinţei sale într-o locuinţă din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi", arată un comunicat de presă al IPJ Călăraşi.

"În fapt, la data de 7 septembrie a.c., în timp ce se afla la domiciliul său din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, ar fi fost convinsă de fratele ei, în vârstă de 32 de ani, să se deplaseze la domiciliul acestuia din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, pentru a-i face cunoştinţă cu un bărbat, în vârstă de 41 de ani. Aceasta a fost de acord să se deplaseze în comuna Dragalina, însă când a vrut să plece a fost ţinută împotriva voinţei sale, fiindu-i restricţionat dreptul la libertate timp de 4 zile de toţi membrii familiei bărbatului", conform comunicatului de presă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL