Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Când a fost arestat prima dată, avea chip de fotomodel. După 14 ani, a ajuns un monstru! Motivul?

Friday, 08 September 2017, 16:50 Sursă: REALITATEA.NET

Nu a stat prea mult după gratii, dar, după 5 ani, a ajuns înapoi. De data aceasta, nu mai era un frumuşel... Pe chipul său îşi făcuseră apariţia mai multe riduri adânci şi vânătăi. Pielea îi îmbătrânise vizibil, iar muşchii feţei erau tot mai slăbiţi. Intrase, de ceva vreme, în rândul consumatorilor de metamfetamină.

În 2013, Matthew îşi făcuse deja mai multe tatuaje pe faţă. Pomeţii erau atât de scobiţi încât chipul era desfigurat. În acel an, bărbatul a fost arestat de trei ori, pentru diferite infracţiuni. Şi tot de atâtea ori a fost eliberat.

În scurt timp, a ajuns din nou în spatele gratiilor. De data aceasta, părul era vopsit în două culori. Părea că are pe cap o blană de raton. A ajuns din nou pe stradă, însă numai pentru câteva zile. Când a revenit în spatele gratiilor, pe faţă îşi desenase cu negru mai multe dungi. Fusese arestat pentru agresiune sexuală şi furt.

Cu doar şase zile înainte de a fi eliberat din închisoare, în 2014, a evadat. Acesta a sărit gardul ziua în amiaza mare, fără să fie văzut de nimeni. După zece ore de căutări, poliţiştii l-au prins.

În 2015, bărbatul avea deja părul până la umeri. După ce şi-a ispăşit pedeapsa, a fost eliberat. Iar.

Apoi, poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat este căţărat, de mai multe ore, pe un tren, în Oregon, şi refuză să coboare. Era Matthew. Când au ajuns acolo, le-a spus poliţiştilor că nu mai dormise de 26 de ore. Era extrem de agitat şi, când a dat ochii cu oamenii legii, s-a înarmat cu pietre şi bucăţi de metal. Apoi, brusc, a sărit într-o maşină unde, timp de patru ore, poliţiştii au încercat să-l calmeze şi să-l facă să coboare. În tot acest timp, a început să-şi injecteze iar droguri. Era tot mai agitat şi poliţiştii au fost nevoiţi, într-un final, să-l tranchilizeze.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL