Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BAC 2018 română // Elevii au avut o surpriză uriașă la examenul de Bacalaureat

Monday, 25 June 2018, 11:56 Sursă: REALITATEA.NET

BAC 2018 română // Aproape 127.000 de elevi au dat astăzi prima probă din cadrul Bacalaureat 2018, la Limba şi Literatura Română.

La Constanța, elevii au avut o surpriză, atunci când au dat ochii cu jandarmii. Aceștia au fost trimiși să asigure măsurile de ordine publică la Examenul Național de Bacalaureat, a scris realitateadeconstanta.net.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, jandarmii asigură măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării examenului de bacalaureat, la cinci centre de examinare din județul Constanţa.

BAC 2018 română // "Misiunea jandarmilor este aceea de a preveni faptele ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a examenului de bacalaureat”, spun reprezentanți IJJ.

Astfel, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente ce ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice.

Citește și:  Bacalaureat 2018 română. Iată ce subiecte au avut de rezolvat elevii! SURPRIZĂ!

BAC 2018 română // În intervalul 25 – 28 iunie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în timpul susținerii probelor din cadrul Examenului Național de Bacalaureat la următoarele centre de examinare:

– Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia;

– Liceul Tehnologic „Axiopolis” Cernavodă;

– Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia;

– Liceul Cobadin;

– Sediul I.S.J. Constanţa.


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL