Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Avocatul familiei Luizei: Dincă a fost învățat să mintă

Monday, 05 August 2019, 17:15 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unor surse, Gheorghe Dincă a fost convins de doi polițiști să le spună ce a făcut cu trupul Luizei, iar acesta le-a povestit criminaliștilor în jurul orei 11.00 că ambele fete au fost ucise în camera de zi a casei și incinerate similar.

Descoperirea de oseminte aparent umane a fost făcută la aprox. 6 km de casa lui Gheorghe Dincă, lângă o lizieră de salcâmi.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a fost și el prezent la căutările de oseminte din pădure, iar la plecare a răspuns întrebărilor presei.

Avocatul a spus că sunt indicii care ar duce către ipoteza că e vorba de rămășițe umane, dar el a completat că "nu știm cine este victima, acest om a fost învățat să mintă".

"Trebuie să continuăm cercetarea. Ne întoarcem acum la casa groazei, continuăm cercetările. Dincă a recunoscut că a aruncat trupul aici. Nu pot să vă dau detalii. Nu știu ce l-a determinat să vorbească, dar el a condus echipa aici. Nu și-a schimbat declarația inițială, ci a precizat-o. Omul acestea spune anumite adevăruri, dar și multe minciuni, este învățat să spună minciuni. De data asta a spus ceva adevărat. Nu știm cine este victima, dar ceva adevărat a spus. Nu pot să vă dau acest detaliu (dacă rămășițele au fost incinerate - n.red)", a declarat avocatul familiei Luizei, fata dispărută în luna aprilie despre care "monstrul din Caracal" a recunoscut că ar fi ucis-o.

Gheorghe Dincă le-ar fi spus polițiștilor unde a aruncat trupul fetei, precizând însă că face acest lucru pentru liniștea sufletului lui.

"Hai că v-am plimbat toată toată săptămână, dar vă spun unde am aruncat trupul pentru liniștea sufletului meu", le-ar fi spus acesta anchetatorilor.

Motivul ireal pentru care Gheorghe Dincă le-ar fi spus polițiștilor unde a aruncat trupul Luizei

Anchetatorii vor începe să cerceteze curtea lui Gheorghe Dincă, tot atunci vor fi sparte și gropile cimentate din curtea locuinței lui.

După ce vor fi adunate toate probele, Gheorghe Dincă va fi transferat la București, unde va fi efectuată expertiza phisihiatrică, iar dacă aceasta are discernământ va fi testat și cu detectorul de minciuni. Tot în Capitală se va realiza și perchezițiile informatice, în prezența lui Dincă.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL